Lav: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. I pored toga što definitivno niste zadovoljni stanjem u poslovnom segmentu, ova sedmica vam donosi dosta bolje mogućnosti da se iskažete i promijenite nešto na bolje. Merkur u polju poslovne svakodnevnice daće vam mogućnost da se više posvetite svojim obavezama i kontaktima sa saradnicima i da ispravite neke probleme iz proteklog perioda. Mogu se pokrenuti i neki novi dogovori koji će vam dati dodatan podstrek da nastavite. I sami primjećujete da sve ide polako na bolje. Ambicije kreću da se bude.

Ljubav. Polje ljubavi je jako aktivno kod slobodnih Lavova. Ipak, to ne znači da vas tokom ove sedmice očekuje smirenje i ulazak u neki stabilniji odnos. Vi ćete pomalo lutati, nećete znati šta je tačno ono što želite. I neki od bivših partnera mogu se pojaviti i dodatno vas poremetiti. Uglavnom će biti aktuelna seksualna tematika pa vam neće biti strani i povremeni i neobavezni kontakti. Kod onih koji su u vezama stoji nemogućnost da u ovom periodu ostvarite ono što vi želite. Morate se prilagoditi voljenoj osobi u većoj mjeri. Ipak, mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka oko vikenda donosi vam ulazak u period kada će vaše emotivne relacije biti postavljene na nove osnove. Ovo može biti novi početak za vas dvoje. Težina će početi da popušta.

Zdravlje. Zdravstveni segment je daleko od dobrog, ali ste svjesni da ste iz najveće krize izašli. Od vikenda ćete osjetiti značajnije popravljanje stanja i priliv nove energije.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info