Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Imate osjećaj da ništa od onoga što suštinski želite sada ne možete da realizujete. Ili nailazite na blokade od strane osoba sa kojima ste u kontaktu ili pak vi vučete pogrešne poteze i non stop ste na početku. Ni makac odatle. Za neke projekte i dešavanja je očigledno potrebno vrijeme, zato je sada bolje da pustite da ovo ide nekim svojim laganim tokom, a vi da se usmjerite na ono što vam je takođe bitno. Prezentujte svoje ideje, pričajte, dogovarajte se sa saradnicima i potencijalnim partnerima. Sve ovo će uroditi plodom, ali od naredne sedmice.

Ljubav. Ne može se reći da zainteresovanih osoba nema oko vas. Ipak, vaše su misli okrenute ka nekim drugim životnim prioritetima i teško se opuštate i prepuštate emotivnim dešavanjima. Provlačiće se hronično nezadovoljstvo, ali i razmišljanja o prošlosti i greškama koje ste u njoj napravili. Neki od vas se mogu kratkotrajno pokrenuti i prema bivšem emotivnom partneru, ali to vjerovatno neće donijeti neke konkretnije rezultate. Komunikacija sa voljenom osobom sada je prilično stegnuta. I vama i drugoj strani više odgovara da se povučete i malo distancirate jedno od drugog. Ipak, ovo biste trebali da pokušate da prevaziđete – sada imate mogućnosti da emotivnom partneru priđete, da kroz smiren i iskren razgovor razriješite neke nedoumice.

Zdravlje. Fizički se vi osjećate dobro. Problem je mentalni deo, opterećeni ste što će se svakako odraziti kroz povremenu nervozu i probleme sa spavanjem.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info