Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Vladarka polja posla i novca, Venera, ove sedmice je pod nepovoljnim uticajem Saturna, što će donijeti određena kočenja i blokade u poslovnom segmentu. Zastoje je moguće riješiti, a vi lično imate velike šanse da utičete na pravi način i vodite situaciju u pravcu koji želite. Jeste da će sve ići polako, ali na ovaj tempo ste trenutno već navikli. Komunikacija sa onima sa kojima sarađujete popravlja se pred kraj sedmice. Mlad Mjesec u polju poslovnih okolnosti uvodi vas u period stabilnijeg funkcionisanja i jačih prilika za napredovanje i razvoj.

Ljubav. Određeno “kočenje” i blokiranost kod slobodnih Djevica, kada je jedna osoba koja im se dopada u pitanju, počeće da popušta od vikenda i ulaska Marsa u vaše osmo polje, polje strasti i intenziteta. Ako vas sputava razlika u godinama ili zauzetost druge strane, sada ćete biti spremni da preko ovoga pređete i pokrenete cijelu priču. Možete i sami biti iznenađeni silinom strasti koja će se probuditi kod vas. Ako ste u vezi – emotivni partner vas zbunjuje svojim ponašanjima. Dobro je što ste vi u ovom periodu dosta stabilni, što ne padate u vatru, što ste spremni da polako i istrajno ulažete trud u ovaj odnos. Vi ste trenutno u boljoj poziciji od njega pa se potrudite da mu u nekim situacijama olakšate. Ne primajte sve k srcu. Zajednički planovi se mogu ostvariti, ne odustajte od njih.

Zdravlje. Dosta, dosta bolja situacija u zdravstvenom segmentu i kod mlađih i kod starijih pripadnika znaka. Polako izlazite iz krize, energija se obnavlja.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info