Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Trenutne okolnosti u poslovnom segmentu nisu baš onakve kakve biste vi voljeli, ali se trudite da funkcionišete korektno i stabilno prema svima. Istina je da ste nešto usporeniji nego inače, da vam je potrebno više vremena za završetak redovnih obaveza, ali generalno – vaše ponašanje je na mjestu. Poslovni partneri i saradnici već nisu u tom “fazonu” i njihovi zahtjevi ili presija vas mogu zaista opterećivati i smetati vam. Sa nadređenima blago zategnuti odnosi, ali bez većih tenzija.

Ljubav. Neke okolnosti vas mogu sprečavati da tokom ove sedmice osvojite osobu o kojoj maštate i koju želite. Iako se vidi da ste oboje zainteresovani, da se komunikacija između vas razvija, nikako da se dogodi ona “varnica” koja će biti okidač za dešavanja. Možda je drugoj strani potrebno više vremena da bi se opustila ili je malo stegnuta i nesigurna, zbog svoje emotivne prošlosti. Pustite da stvari idu svojim tokom, polako, ne žurite nigdje. Vaši emotivni odnosi i dalje trpe promjenjivost i napetost. Vi djelimično možete ublažiti situaciju kroz opušteniju, stabilniju i mirniju komunikaciju sa voljenom osobom, ali će to povremeno biti dosta veliki izazov za vas. U drugom dijelu sedmice, naročito oko vikenda, stvari konačno mogu krenuti u nekom boljem pravcu za vas dvoje.

Zdravlje. Do vikenda ćete već biti “kao novi” kada je zdravstveni segment u pitanju. Izlazite iz kriznog perioda. Doduše, kod starije populacije su još uvijek evidentni sporiji oporavak i manjak energije.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info