Bik: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Jednim dijelom ste zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu. Neke su se situacije pokrenule sa mrtve tačke, neki su dogovori aktivirani i dosta toga izgleda kao da ide ka realizaciji i završetku. S druge strane pak, ono do čega vam je posebno stalo pokazuje tendenciju da se odvija sporije nego što biste vi to željeli. Potrebno je da se prevaziđu određene blokade ili da se dodatno uloži trud i napor. Moguće je da će se od vas zahtijevati da budete više posvećeni obavezama ili da će vas poslovni partneri opteretiti nekim zahtjevima, uslovima ili vremenskim rokovima.

Ljubav. Kvadrat Saturna “naginje” na vašu vladarku Veneru te mora tokom ove sedmice da slobodnima malo “začini” dešavanja u ljubavi. Ovaj aspekt pokreće priče sa razlikom u godinama, bilo da ste vi starija ili mlađa osoba, ali takođe donosi i, ničim izazvane, kontakte od strane bivših emotivnih partnera. Ako se neka bivša ljubav ne pojavi, pojaviće se osoba koja likom ili ponašanjem mora jako podsjećati na njega. Da li nešto od ovoga ima šansi da uspije? Pa, realno gledano – moguće je da se krene ka razvijanju i produbljivanju odnosa. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku, možete se osjećati nesigurno i distancirano od partnera. Vjerovatno sve izgleda mnogo teže i komplikovanije nego što zaista jeste. Sa nešto više uloženog truda, ali i ljubavi, možete lako riješiti situaciju.

Zdravlje. Mlađa populacija Bikova lako će izaći iz prolaznih prehlada koje će biti aktuelne tokom ove sedmice. Stariji bi pak trebali da obrate pažnju na šećer, vene, noge, naročito kukove.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info