Ljepota nije prolazna – HTC One A9

0

Telefon koji je, pored svog kvaliteta, ocijenjen i kao jedan od najljepših na tržištu

Korisnici su ocijenili telefon HTC One A9 kao jedan od onih koji imaju najljepši, elegantan dizajn, ali i ne samo to. Ovaj telefon, pored svog izgleda, može da parira najboljim telefonima na tržištu, jer je spoj najboljih elemenata HTC-ovog dizajna i inovacija uklopljenog u savršeno dizajnirano kućište.

Ovaj telefon se može pohvaliti metalnom izradom sa  blago zaobljenim ivicama, a 5-inčni energetski efikasan ekran sa Corning® Gorilla® Glass -om od ivice do ivice, odlične rezolucije 1080x1920p i 441ppi, pruža 40 odsto više boje nego kod standardnog ekrana i omogućava uživanje u boljem prikazu, savršenoj slici i sjajnoj grafici.

HTC je u ovom telefonu postigao sjajne rezultate kada je u pitanju fotografija, jer kamere ugrađene u njega posjeduju moćne senzore za hvatanje 300 odsto više svjetlosti od uobičajenih kamera. Uz UltraPixel prednju kameru možete da pravite bolje selfije u skoro svim okolnostima, čak i pri slabom osvjetljenju. Aparat posjeduje i moćne alate za obradu fotografija, te „Hyperlapse“, alat za ubrzavanje video-zapisa i do 12 puta.

Svakako, korisnicima je veoma bitan i zvuk, za čiji je kvalitet u ovom telefonu odgovoran Dolby Audio™Surround, ugrađeni DAC i potpuno novo poboljšano pojačalo velike izlazne snage.

HTC One A9 koristi Android 6.0 Marshmallow operativni sistem i omogućava brže povezivanje za svakodnevne radnje pomoću najnovijih funkcija „Now on Tap“ i „Android Pay“, a posjeduje i tehnologiju Qualcomm® Quick Charger™ 2.0, 3.0. za brzo punjenje baterije od 2150 mAh.

Za vas smo istražili kako, za manje novca, postati vlasnik ovog telefona koji zbog svojih performansi i jedinstvenosti doživljaja korišćenja spada u nešto skuplje na tržištu, te pronašli sjajnu ponudu. Operator m:tel sada izdvaja iz ponude ovaj i još neke odabrane telefone po mnogo povoljnijim cijenama i to zahvaljujući ponudi koja podrazumijeva popust i do 80 odsto na uređaje poput ovog telefona. HTC One A9 uz, na primjer, tarifu Moj Mix Premium, sada se može umjesto za 360 KM, nabaviti po cijeni od  samo 96 KM. Svakako, uz izbor tarife koja odgovara potrebama korisnika, Moj Mix nudi odlične bonuse za razgovore, poruke i mobilni internet. Kombinacija pogodnosti i izbora uređaja u ponudi, svakako neka bude razlog da potražite ovaj ili neki drugi telefon po vašem ukusu, u prvom prodajnom mjestu m:tel-a.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info