Savršen stajling: 8 stvari koje svaka žena u tridesetim i četrdesetim treba imati

0

U dvadesetima ste sigurno mnogo eksperimentisale: sa stilovima, sa raznim poslovima koje ste obavljale i, uopšteno, skoro sa svim sferama života. Pronalazile ste se. Međutim, jednom kada uđete u tridesete (pa i u četrdesete), postoje određene stvari koje treba da imate, a koje će vas najbolje predstavljati. Radi se o sljedećih osam.

Klasične cipele


Bez obzira da li više volite štikle ili ne izlazite iz baletanki, ključno je da su omiljene cipele odlično dizajnirane, svestrane i imaju vanvremensku notu.

Odlično odijelo


Čak iako radite u kreativnom sektoru, odijelo po mjeri svakako je poželjno u svim situacijama, od sastanaka preko intervjua do svih situacija u kojima je potrebno da izgledate šik i profesionalno.

Prekrasan sat


Ovo je stavka za koju se zaista isplati štediti (čak i više godina). Sat klasičnih linija uvijek je moderan i poželjan. Izbjegavajte trendovske modele.

Prepoznatljivi karmin


Ovo je stvar koja ženu čini nezaboravnom. Ne morate ga nositi svaki dan, ali šta je elegantnije od toga da imate nijansu crvene koja je samo vaša?

Lični miris


Čak iako ste dama koja baš i ne voli parfeme, pronađite losion, ulje ili gel za tuširanje koji vas savršeno oslikavaju.

Nakit koji uvijek nosite


A njega ćete odabrati tako što ćete razmisliti da li želite da baš taj komad nakita naslijedi vaša kćerka, kćerka od sestre, brata… Dakle, dobile ste ideju.

Torba za sve prilike


Investirajte u nešto što je elegantno i uvijek trendi. Pored toga, bilo bi poželjno da je riječ o torbi neutralnih nijansi, jer ćete je veoma lako uklopiti u bilo koji stajling.

Bezvremenski zimski kaput


Zbog neutralne nijanse, klasičnog kroja i toplog materijala, takav kaput ćete nositi mnogo, mnogo zima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info