Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Početak sedmice je haotičan i vjerovatno je da ćete makar prvu njenu polovinu provesti baš u ovakvom fazonu. Gomila obaveza koje niste završili čeka na vas, a vremena je premalo da bi se sve odradilo na vrijeme. Bukvalno ćete juriti sto na sat, ali i neke poslove odraditi ofrlje, čisto da biste mogli da kažete da ste sve završili. Na sve ovo – kontakti sa drugim ljudima su više nego napeti, često prožeti nervozom, kritikom, nerazumijevanjem. Odnos sa nadređenima će takođe biti naporan po vas.

Ljubav: Ako upadnete u začarani krug poslovnih i finansijskih obaveza, više je nego izvjesno da ćete odnos sa voljenom osobom u potpunosti potisnuti u neki dvanaesti plan. Ako imate namjeru da vaša veza funkcioniše i dalje, makar se u drugom dijelu sedmice okrenite ka voljenoj osobi. To malo vremena koje uspijevate da odvojite za nju, iskoristite makar kreativno i kvalitetno. Neki put i sitnice mnogo znače. Kod slobodnih Vodolija će neke “magle” u glavi početi da se raščišćavaju tek od ulaska Sunca u vaš znak, pred vikend. Moći ćete jasnije da sagledate svoju situaciju, ali i da konačno odlučite da li želite da pokrenete jedan odnos ili ne. Neke strasti vas izjedaju i morate riješiti da li da im se prepustite ili ne.

Zdravlje: I sami ste svjesni da ste se usjedeli, da ste statični i bez energije. Potrebno je da se okrenete rekreaciji, vježbanju, makar šetnji.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info