Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Teško uspijevate da kontrolišete dešavanja u poslovnom segmentu. Ni vi niste trenutno u svom najboljem izdanju, dozvoljavate da vam neke prilike promiču ispred nosa, a posvećujete svoju punu pažnju nebitnim stvarima ili redovnim obavezama. Problemi u komunikaciji sa svima sa kojima dolazite u kontakt – ovo ne moraju biti konkretno rasprave već se sve može odraziti i kroz nemogućnost postizanja sporazumnog rješenja i dogovora. Takođe, očekujte blokade kod poslova za koje ste mislili da ste ih već priveli kraju.

Ljubav: Problem u komunikaciji između vas i emotivnog partnera dosta je naglašen tokom ove sedmice. Ni vi ni voljena osoba niste nešto naročito spremni za kompromise, najviše iz ubjeđenja da ste u pravu i da druga strana ima prevelike zahtjeve. Naročito ćete vi biti kruti i autoritativni pa biste trebali da malo “omekšate” svoj stav prema voljenoj osobi. Ušli ste u period kada će se nesuglasice češće javljati i trebali biste da to maksimalno preduprijedite i ublažite. Ako ste slobodni – velika privlačnost prema jednoj osobi je sve izraženija. Ni sami niste sigurni da li da “krenete u napad” ili da ukočite – neke prepreke definitivno postoje ovdje, a moguće je da je osoba koja vam se dopada starija ili zauzeta.

Zdravlje: Grlo vam je još uvijek vrlo osjetljivo i potrudite se da kroz adekvatno oblačenje, konzumiranje vitamina i čajeva poboljšate svoj imunitet. Starijoj populaciji problemi sa kretanjem, nogama, venama.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info