Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Iako neku formu podrške imate, još uvijek nije vrijeme da se preterano ističete ili pokrećete neka pitanja u poslovnom segmentu. Bolje je da pratite situaciju, pravite neku formu analize i plana u svojoj glavi i da sačekate pogodan momenat kada će se neke stvari otvoriti. Ako morate da donesete neku odluku, nemojte to raditi sami, bilo bi dobro da potražite savjet od osoba kojima verujete. U privatnom segmentu može doći do problema i okolnosti koje vas sputavaju u ostvarenju onoga što ste zamislili.

Ljubav: Nezadovoljstvo u odnosu sa emotivnim partnerom je više nego izvjesno kod vas u ovoj sedmici. Voljena osoba funkcioniše na isti način kao i do sada, ali očigledno je da vama nešto u svemu tome ne štima i nije po volji. Vaša hladnoća i povremena distanciranost smeta partneru, ali on za sada ne reaguje. Bilo bi dobro ako biste pokrenuli priču o onim situacijama koje vas muče, ali je pitanje da li ćete to zaista i uraditi. Kao da se mnogi od vas nadaju da će voljena osoba sama “ukopčati” šta nije u redu. Ako ste slobodni – trenutno ste vrlo vezani okovima prošlosti. Lomite neke stvari u svojoj glavi, ali je neizvjesno da li ćete imati snage da nešto i preduzmete. Prisutno je veliko emotivno nezadovoljstvo i statičnost.

Zdravlje: Problemi sa glavoboljom, iscrpljenošću, faktor stresa je vrlo prisutan. Kod starije populacije jače hronične tegobe.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info