Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Promjene u planovima, promjene u dogovorima, zastoji u posljednjem trenutku i na sve to – dosta komplikovani odnosi sa ljudima sa kojima sarađujete. Sve ovo vas čeka od samog početka sedmice u koju ulazite. Takođe, neke promjene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam se ne dopadaju nimalo i još uvijek niste sigurni kako će se odraziti na vas. Do samog kraja radne sedmice očekuje vas užurban tempo dešavanja, borba sa blokadama i težinom. Biće ovo naporan period za vas.

Ljubav: Opet dolazi do distanciranja kada su vaši emotivni odnosi u pitanju. Vi ćete biti osoba koja će se zatvoriti i posvetiti nekim drugim situacijama u mnogo većoj mjeri nego voljenoj osobi. Evidentno je da ste okupirani poslovnom ili materijalnom problematikom, ali ne biste smjeli baš da dopustite da odnos sa emotivnim partnerom stagnira zbog toga. Pokušajte da pronađete više vremena za zajedničke trenutke. Slobodne Škorpije su u ovom periodu povezane sa dvije osobe – jedna može biti iz kruga prijatelja, a druga iz segmenta posla. Ni vi sami ne znate kojoj biste od njih trenutno “dali prednost” – moguće je da još uvijek u svojoj glavi niste raščistili šta tačno osjećate i prema kome.

Zdravlje: Zdravstveni segment je i dalje prilično rovit. Potrebno vam je više odmora nego inače. Kod starije populacije moguće su tegobe vezane za kičmu, noge, venski sistem.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info