Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Povremeno ćete u ovom periodu raditi u korist svoje štete i trebalo bi da to preduprijedite. Ne možete se postaviti previše isključivo u nekim situacijama, naročito ne u odnosu sa saradnicima, a pogotovo sa nadređenima. Evidentno je da vam ovi drugi nameću dosta komplikovane i zahtjevne obaveze, ali ublažite svoje negodovanje i sklonost ka kritikama i oštrim riječima onda kada im vrijeme nije. Ako sami ne možete da se izborite sa nekim situacijama, poslušajte savjet osobe koja je na vašoj strani i koja se samo trudi da vam pomogne i izađe u susret.

Ljubav: Vaša raspoloženja i ponašanja prilično je teško kontrolisati u ovom periodu. Sigurno je da će se ovo odraziti na odnos sa voljenom osobom pa bi bilo dobro da pokušate da budete umjereniji kada su vaše promjene raspoloženja u pitanju. Emotivni partner se u ovom periodu mnogo više od vas trudi da održi vašu vezu stabilnom. Mogli biste da pratite njegov primjer. Ako ste slobodni, više je nego izvjesno da ćete to i ostati i kada ova sedmica prođe. Osobe koje vas privlače definitivno nisu ono što vam je potrebno. Negdje vi to i sami znate, ali se trenutno zanosite nekim pričicama koje vam više koriste da “ubijete vrijeme” i da vam se makar nešto dešava u životu. Lijepi, a sami – a vrijeme za ljubav još uvijek se čeka.

Zdravlje: Manjak energije, slabost imuniteta, problemi sa krvnom slikom – sve se ovo da popraviti ukoliko se više posvetite sebi.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info