Rak: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Što više žurite, manje ćete postići. Štaviše, u pokušajima da ubrzate neke poslovne situacije, naročito dogovore, samo možete izgubiti ili vam se neke prilike mogu izmaći iz ruku. Možda je bolje da sada više analizirate, pravite i mijenjate planove, a da konkretno dejstvo ostavite za narednu sedmicu. Nervoza će biti prisutna u vašim odnosima sa kolegama, saradnicima, ali i nadređenima. Ne uspijevate da se uklopite ni kada je mišljenje ni način rada u pitanju. Budite pametni, povucite ručnu i spustite tenziju.

Ljubav: Ako je u prethodnom periodu bilo jačih nesuglasica sa emotivnim partnerom, ova sedmica može donijeti smirivanje, ali samo ako pokušate da malo utišate svoj kriticizam i naglašenu preosjetljivost kada se povedu pitanja koja su važna za vaš odnos. Umjesto da se rasipate u podbadanju i nekim besmislenim pridikama, bolje je da pokušate da pokrenete korektnu priču u kojoj ćete neke stvari razjasniti jedno drugom. Imate šansu da se malo sredite pa gledajte da je i iskoristite. Ako ste slobodni, može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera pa se nećete u prvom momentu snaći kako da odreagujete. Ako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno ne uspijevate da vaša komunikacija teče bez zastoja.

Zdravlje: Nervoza kojoj ste u ovoj sedmici itekako podložni, najviše će se odraziti na probavni sistem kod mlađih pripadnika ovog znaka. Potrebno je nešto promijeniti u načinu ishrane. Starijima problemi sa leđima i nogama.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info