Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Aktivirano polje poslovne svakodnevnice početkom ove sedmice baciće fokus na odnose sa kolegama i saradnicima. Moguće je da u ovom segmentu dođe do nesuglasica, promjena u dogovorima, pretjeranog kriticizma. Naglašena je potreba da se što više posvetite poslovnim obavezama, jer morate računati da će vam to oduzeti dosta vremena. Neki potezi vaših kolega vam se ne sviđaju, a vjerovatno ćete se teško sporazumijevati i dogovarati i sa šefovima. Nepredviđene blokade u dugogodišnjim saradnjama.

Ljubav:Kad bi čovjek tek tako lako mogao donijeti neke odluke! S jedne strane jako vas privlači jedna osoba, non stop razmišljate o njoj, maštate, pravite planove… Svjesni ste da druga strana itekako “trza” na vas pa šta vas onda sprečava i koči da se svemu prepustite? Funkcionišete ovih dana po principu “kreni-stani” i pitanje je hoćete li uspjeti da u svojoj glavi konačno prelomite i zaplovite vodama ljubavi. U postojećim emotivnim relacijama – pa, ne moraju baš svi da znaju da vam u ovom periodu baš i ne funkcioniše sve u odnosu kako treba. Neki od vas bi se možda upustili u neki flertić preko posla, čisto da razbijete monotoniju i ponovo se osjetite dobro, ali to ne bi bio najpametniji potez u ovom periodu.

Zdravlje: Do polovine sedmice predstoji vam slabost i iscrpljenost i vjerovatno ćete se boriti da ne podlegnete nekom virusu ili prehladi. Jako naglašena potreba da vodite računa o imunitetu.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info