Lav: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Imate mogućnosti da neke svoje poslovne relacije učvrstite, ali samo ako budete spremni da usvojite način funkcionisanja druge strane. U prevodu – prilagodite se, da biste izvukli maksimum. Mučiće vas neke neriješene situacije iz kojih ćete misliti da ćete se teško iščupati, ali pošto ste u ovoj sedmici i te kako sposobni da saradnicima pristupite na pravi način, izvjesno je da ćete sve uspješno privesti kraju. U nekim dugogodišnjim poslovnim partnerstvima može doći do kratkotrajnog zastoja u poslovanju.

Ljubav: Osjećaj da ste u “zimskom snu” i da vam nije ni do čega, a kamoli do truda kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju, počeće polako da popušta u drugom dijelu ove sedmice. I neke tenzije će nestati pa ćete vi i voljena osoba moći da se više posvetite jedno drugom. Sada treba raditi na tome da povratite bliskost i razumijevanje. Savjetuje vam se da oboje budete aktivni, da više izlazite i družite se, da ponovo probudite onu vrckavost i veselost koja je obilježavala vaš odnos. Slobodni Lavovi se istinski trude oko jedne osobe koja se pokazuje kao prilično krupan zalogaj za njih. I vi ćete mijenjati svoje taktike, da biste joj se približili, jer ste shvatili da ona neće sama doći do vas, da ćete morati da budete mnogo aktivniji i više angažovani.

Zdravlje: Vaša zdravstvena situacija nije savršena, ali postoji velika šansa da se ovo stanje popravi tokom ove sedmice. Više se posvetite sebi.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info