Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Neka ste poglavlja, kada su poslovne obaveze u pitanju, zatvorili, riješili se “repova” iz prethodnog perioda i sada možete pokušavati da pokrenete neke nove priče. No, to je mnogo lakše reći nego učiniti, što će vam itekako postati jasno tokom ove sedmice. Dolazićete u kontakt sa ljudima koji su izuzetno teški, zahtjevni, koji postavljaju pred vas uslove koje vi trenutno niste spremni da prihvatite. Nemojte dozvoliti da vas sve ovo izbaci iz takta – nastavite dalje, uporno i strpljivo. Rezultati neće izostati.

Ljubav: Protekli period je donio dosta problema onima koji su u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama. Ni ova sedmica nije nešto naročito bolja, jer ćete vi funkcionisati na dva načina (a oba su podjednako loša). Ili ćete se u potpunosti zatvoriti prema voljenoj osobi i brinuti neke svoje brige ili ćete biti dosta odsječni i autoritativni u komunikaciji sa njom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno rezultovati u vašoj emotivnoj priči. Savjetuje vam se da razmislite o tome da niste sami u ovoj vezi. Neki vas strahovi ili problemi sputavaju da se u potpunosti otvorite prema jednoj osobi sa kojom imate odličnu komunikaciju i bliskost. Sve funkcioniše kako treba, ali konkretnog ulaska u vezu nikako nema. Sve čeka samo vaš potez.

Zdravlje: Budite oprezni kada je fizička aktivnost u pitanju, jer se možete povrijediti, pasti ili istegnuti mišić, ligament, tetivu.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info