Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Dosta toga treba raščistiti u poslovnom segmentu, posebno u odnosu sa saradnicima i poslovnim partnerima. Sam početak sedmice pokazaće se kao dosta naporan po vas, a možete ga učiniti još težim ukoliko dozvolite sebi da ishitreno i impulsivno djelate u nekim situacijama. Ne budite previše sitničavi i kritični prema onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Konkurencija vam u ovom periodu zadaje dosta glavobolje, a možete je imati i u okruženju najbližih kolega. Budite odgovorni prema obavezama.

Ljubav: Odnosi sa emotivnim partnerom već izvjesno vrijeme funkcionišu u dosta promjenjivom fazonu. U jednom trenutku ste obzirni i pažljivi jedno prema drugom, već u narednom dolazi do tenzija i trzavica, uglavnom nepotrebnih i bez ikakvog naročitog razloga. Ove sedmice je zaista neophodno da konačno stavite tačku na ovakav način funkcionisanja i da pokušate da se prilagodite više jedno drugom. U suprotnom, doći će do još većih napetosti u vašem odnosu. Jedna osoba vas jako privlači, ali postoje određeni razlozi zašto sputavate sebe u kontaktu sa njom. Ako dozvolite sebi da se ipak prepustite, ne razmišljajući o tome šta donosi sutra, u ovom se periodu može pokrenuti jedna strasna i intenzivna ljubavna priča.

Zdravlje: Mlađe Djevice ne bi trebale da prođu loše u zdravstvenom smislu kroz ovu sedmicu. Moguć je samo nešto usporeniji metabolizam. Kod starije populacije i dalje su aktuelne hronične tegobe.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info