Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Lično se osjećate stabilnije, ispunjenije i zadovoljni ste onim što ste postigli, ali i time kako se odvijaju planirani dogovori. Bolja fokusiranost i jača organizacija dovešće do toga da na lakši i brži način uspijevate da završite poslovne obaveze. Ipak, u saradničkim i partnerskim odnosima biće potrebno više prilagodljivosti, neki put i popustljivosti da bi sve funkcionisalo kako treba. Šefovi vas koče u nekim vašim zamislima – ne odustajte od ovoga, ali sačekajte pogodan momenat za još jedan razgovor sa njima.

Ljubav: Dosta toga u vašem emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom zavisiće ove sedmice samo od vas. Naime, partner je u periodu kada ima dosta poslovnih obaveza, ali moguće i porodičnih problema pa će imati mnogo manje vremena za vas, a moguće je da će često izgledati dosta distancirano i rastreseno. Vi biste trebali da sve ovo pokušate da razumijete i da se prilagodite, da se potrudite da na pravi način iskoristite zajedničke momente, a ne da unosite dodatno nemir i nervozu u odnos. Ako ste sami, komunikacija sa osobom koja vam se dopada se popravlja i vaši razgovori postaju sve duži. Osjećate jaču bliskost i povezanost, a moguće je da ćete sredinom sedmice ili za vikend uspjeti da ugovorite i ljubavni sastanak.

Zdravlje: Starijim pripadnicima znaka naglašene su hronične tegobe. Mlađi Blizaci mogu osjećati češće umor i pad energije.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info