Bik: Sedmični horoskop za period od 16.01. do 23.01.2017.

0

Posao: Ulažete veliki trud u neke poslovne dogovore i pokušavate da pokrenete priče od kojih mnogo očekujete. Iako je vaš nastup više nego dobar, evidentno je da ćete imati posla sa dosta napornim saradnicima, tako da ne računajte da ćete do rezultata doći lako. Do polovine sedmice neki se poslovi mogu razvlačiti i opterećivati vas, da bi tek u drugom dijelu sedmice sve krenulo nekim bržim tokom. Budite odgovorni prema poslovnim obavezama koje imate – ne gomilajte ih i ne ostavljajte za sutra.

Ljubav: Previše u ovoj sedmici očekujete od voljene osobe. Neophodno vam je da vam posveti više pažnje i svog vremena. No, malo je vjerovatno da će druga strana moći da vam izađe u susret onoliko koliko očekujete. Naime, voljena osoba je prilično, u ovom periodu, zablokirana i sputana nekom svojom ličnom problematikom i najviše je okrenuta sebi i svojim interesima. Ovo može dovesti do zahlađenja i distanciranja koje ćete vi prilično teško prihvatiti. Pokušajte da imate razumijevanja. Neko koga jako dugo niste vidjeli dolazi ponovo u vašu blizinu – do kontakta i susreta može doći već u prvim danima ove sedmice. Slobodni sada mogu lako ostvariti jaku povezanost sa osobom koja ih interesuje, ali još uvijek nema naznaka ulaska u vezu.

Zdravlje: Evidentno bolja zdravstvena situacija, ali sve je to još uvijek na dosta nestabilnim temeljima. I dalje postoji potreba da vodite računa o sebi. Starijim Bikovima mogu se aktivirati hronične bolesti.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info