Neka 2017. godina bude obojena muzikom

0

Kompanija m:tel je kroz društveno odgovorno poslovanje pružila podršku mnogobrojnim muzičarima i muzičkim događajima širom Bosne i Hercegovine tokom prethodnih godina, a dobra praksa je nastavljena i u 2017. godini.

m:tel je podržao realizaciju novogodišnjeg programa u Banjaluci, te smo u novu godinu ušli nastupima Aleksandre Radović, Tijane Dapčević, Dušana Svilara i Lukijana Ivanovića.

foto: Aleksandar Čavić

Pravoslavna Nova godina koju dočekujemo 13. januara, biće obilježena velikim muzičkim spektaklom, nastupom Gorana Bregovića i Bijelog dugmeta na banjalučkom Trgu Krajine. Koncert će početi u 23.00 časa i trajati sve do 1.00 čas iza ponoći. Nastup velikana ex-Yu roka će biti odlična prilika za podsjećanje na mnogobrojne hitove iz njihovog muzičkog opusa koje i dalje vole i slušaju sve generacije.

Promovišući komunikaciju krz njen najljepši oblik, a to je komunikacija umjetnošću, odnosno muzikom, kompanija m:tel je pripremila i iznenađenje za Frend korisnike koji će uskoro uživati uz odličan muzički poklon.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info