Večeras: Pun Mjesec u znaku Raka (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Prvi puni Mjesec ove godine pada u vodeni i intuitivni znak Raka. S obzirom na to da je prvi puni Mjesec ove godine, on će da obasja dio puta kojim nam je suđeno da kročimo u sljedećih dvanaest mjeseci. Takođe, njegova energija će nas pozivati da prihvatimo tu unutrašnju snagu koju svako od nas nosi u sebi te da spoznamo svoju istinu.

Upravo sada je i savršeno vrijeme da sjednete i opustite se te da dozvolite Univerzumu da preuzme vodeću ulogu. 2016. godina bila je naporna, jer nas je “tjerala” da se pozabavimo račšišćavanjem i eliminisanjem svega što nam više ne služi, ali sa energijom ovog punog Mjeseca već sada je jasno da ćemo ove godine biti u stanju da se malo opustimo. Sve što treba da uradimo jeste da se udobno smjestimo i vidimo u kojem pravcu Univerzum želi da idemo.

Večeras_Pun Mjesec u znaku Raka (i kako da to najbolje iskoristite)Ipak, nemojte se iznenaditi ukoliko tokom perioda ovog punog Mjeseca na površinu izbiju i određene, veoma burne, emocije. Može se reći da je ovaj puni Mjesec i veoma emotivan, jer će mnogi od nas osjećati i obrađivati veoma mnogo emocija. Dobrih i loših. Ukoliko osjetite kako one “ključaju”, nemojte se bojati da ih oslobodite, jer ćete tada shvatiti da za neke od njih niste vi odgovorni.

Ako ste osjetljivi na svijet koji vas okružuje, možete imati osjećaj da su vaše emocije namijenjene upravo tim ljudima i da su veće i snažnije od vas samih. Ukoliko se to desi, budite blagi prema sebi i dajte sebi dovoljno vremena da ih “svarite”, da se odmorite i vratite sve na svoje mjesto.

Ovaj puni Mjesec zanimljivi je početak 2017. godine. On ukazuje na to da je ovo godina rasta i promjena. On ukazuje da je ovo godina u kojoj ćemo napraviti pravu malu revoluciju u svojim životima. Iako pritisak i napetost mogu biti pojačani tokom ovog perioda, bitno je shvatiti da se oni dešavaju samo zato da bismo mogli rasti i jer jedino tako možemo vidjeti šta je potrebno da “zdrobimo”, a šta da zadržimo.

Vjerujte svojoj intuiciji tokom ovog perioda, dozvolite energiji punog Mjeseca da vas u potpunosti obuzme i spere sve sa vas i da vas vodi. Prigrlite je, jer kada to uradite vidjećete kako se sve savršeno odvija.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info