Krug od 300 000 prijatelja

0

Društvene mreže su promijenile način na koji koristimo internet, a zahvaljujući njima promijenio se i način na koji dolazimo do informacija, ali i način na koji kompanije komuniciraju sa korisnicima.

m:tel je jedna od kompanija iz BiH koja prateći trendove koristi prednosti društvenih mreža, te na taj način ostvaruje svakodnevnu i direktnu komunikaciju sa korisnicima. Posebno smo ponosni na krug prijatelja na društvenim mrežma koji se konstantno povećava. Tako smo u 2017. godinu ušli sa više od 300 000 pratilaca na društvenoj mreži Facebook i time zauzeli ubjedljivo prvu poziciju u BiH kade je riječ o broju pratilaca u oblasti telekomunikacija.

Facebook stranica kompanije m:tel je on line mjesto gdje možete pronaći korisne savjete, upoznati se sa aktuelnom ponudom, postaviti pitanja, zabaviti se, ali i  osvojiti vrijedne nagrade tokom čitave godine. U svakodnevnoj intereakciji sa korisnicima, osluškujemo njihove potrebe, te nastojimo dati rješenja i odgovore u realnom vremenu.

Takođe, za sve korisnike društvene mreže Instagram, aktuelan je konkurs zahvaljujući kome u par jednostavnih koraka možete osvojiti Alcatel tablet, a zahvaljujući saradnji sa kompanijom Viber, više od 240 000 korisnika prati aktuelnosti kompanije i učestvuje u anketama putem Viber m:tel BiH public chat-a.

Youtube je mjesto gdje se, pored aktuelnih promotivnih spotova, mogu naći korisni Open tutorijali, različite aktivnosti koje je m:tel podržao, te možete pogledati prethodna izdanja emisije m:agazin.

Hvala svima koji su sa nama!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info