Januar: 11 trenutno najpopularnijih frizura

0

Jeste li spremne za novu frizuru? Donosimo vam jedanaest trenutno najpopularnijih, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija prilikom sljedeće posjete frizeru.

 

Vatreno crvena nijansa sa primjesama bakra veoma je popularna tokom zimskih dana, a asimetrični paž samo dodatno ističe njenu ljepotu.

Ova duža varijanta klasične paž frizure, poznata i pod nazivom lob, naglašena je pomoću baze boje kestena koja prelazi u vrhove boje pijeska.

Trendi osjenčeni izrast ovoj prekrasnoj nijansi plave daje moderni efekat!

4

Razdjeljak sa strane nikada nije bio popularniji. Ženstveno, moderno i totalno šik!

Dame sa kovrdžama, evo frizure za vas: visoko podignute kovrdže sa šiškama prebačenim u stranu izgledaju spektakularno.

Prekrasna platinasta nijansa uvijek je poželjna i popularna. Ona samo poboljšava izgled ovog vanvremenskog stila.

Uvojci koji nježno padaju na ramena, a koji se prostiru iz dubokog razdjeljka sa strane, stvaraju frizuru koja je odlična baš za sve prilike.

Stepenasto ošišana kosa i šiške koje nježno uokviruju lice stvaraju frizuru koja je idealna za neformalne, ali i formalne, varijante.

Strateški raspoređene tanke kovrdže stvaraju frizuru za sve oblike lica, ali i tipove kose. Još ako su one u bordo nijasni, onda je to pun pogodak ove sezone.

Usudite se da budete odvažni! Nježna bakarna nijansa veoma je lijepa, a u kombinaciji sa visoko podignutom kosom stvara se stil koji je veoma moderan i koji odudara od okoline.

Klasična paž frizura biće mnogo atraktivnija ukoliko joj se doda nježna, prirodna tekstura.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info