Vodolija: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Drage Vodolije, Mjesec i Venera su na ulasku u 2017. godinu u vašem znaku i polju ličnosti pa budite sigurni da će vam ova godina biti obojena ljubavlju – da, onim vatrenim i ludim emocijama koje vi tako lijepo “nosite”, ali i onim drugima – koje žele i “tjeraju” vas da se smirite i uozbiljite, da zasnujete porodicu i da postanete roditelji. Jupiter je u vašem sudbinskom polju i svojim uticajem “miluje” vaš znak  pa budite sigurni – dolazi vam baš ono što treba, onda kada treba.

Ova godina je spremila paket ljubavi za vas i on će vam biti isporučen direkt na adresu, u ruke. No, hajmo redom – kada su vaše porodične i bračne relacije u pitanju, tu zbora nema – ako ste do sada i vrdali u nekim odgovornostima prema bračnom partneru, sada ćete to prestati da radite. Uozbiljićete se maksimalno i konačno će vam doći u glavu da ono što imate trebate da cijenite i poštujete. U dužim emotivnim vezama, vi biste još uvijek više slobode, a partner smatra da vam je vrijeme da se konačno skrasite i “bacite sidro”. Već tamo negdje za vrijeme proljetnjih mjeseci počeće da vam “sviće”, neke kockice će početi da se slažu na svoje mjesto i, ako vas posluži sreća,  eto vas u zajednici ili braku do jeseni ove godine.

Ono što može biti kamen spoticanja u vašim vezama je otvorenost i iskrenost pa vam se iz tog razloga savjetuje da partneru “ne ćutite” već da mu kažete ako vam nešto smeta – na taj način ćete izbjeći eventualne probleme. Ostali su nam još slobodni, kod kojih će biti dvojaka situacija – ili ćete letiti s cvijeta na cvijet i uživati u svim ljubavnim i životnim zadovoljstvima, onako nesputano i slobodno ili ćete pak dati svoje srce na dlanu prijateljici ili prijatelju. Pa, ko vas može bolje shvatiti i više voljeti od osobe koja vas zna u dušu i koja je sa vama prošla i dobro i zlo?

Udružene snage Saturna, Urana i Jupitera tvrde – za Vodolije ove godine nema prepreka, nema blokadi, nema “praznog hoda” – pred vama je period koji se dešava jednom u ko zna koliko godina. Zato, za vas u 2017.  godini nema stajanja, nema ljenčarenja – radi se odmah i sada i svaka šansa se shvata veoma ozbiljno! Sve ono kroz šta ste prošli u nekom dužem prethodnom periodu sada ćete i naplatiti.

Vaš put neće uvijek biti lak, ali će biti plodonosan pa zato – u napad! Vi ćete se u potpunosti promijeniti, ne samo fizički – psihički, duhovno ćete ojačati, postati osoba puna samopouzdanja i nevjerovatne snage. Kao potpuno nova osoba, koja je u isto vrijeme sposobna za najistrajnije napore, ali i za kreativna dostignuća i rješenja, u potpunosti ćete osvojiti tržište u poslu koji obavljate. Nekima od vas tokom 2017. godine slijede i velika priznanja, bilo da su ona u novčanoj formi ili pak kao unapređenje.

Takođe, moguće su promjene radnog mjesta, koje će samo ići na vašu ruku, a neki od vas se mogu naći i u inostranstvu. Ono gdje ćete imati manjih problema je rad kao dio tima, jer nećete uvijek moći da podnesete da dobijate isto i budete tretirani kao osobe koje daju neuporedivo manje poslovnih rezultata od vas. Jupiter u oktobru ulazi u vaše polje karijere i uspjeha – samo naprijed i ne odustajte ni u jednom momentu!

Nije ova godina loša po vas, kada je zdravstveni segment u pitanju, ali definitivno je došlo vrijeme da neke stvari mijenjate. Prvenstveno odnos prema sebi – više kretanja, manje nezdrave hrane i obavezan odmor od svakodnevnih napora. Imaćete problema sa imunitetom, sa prehladama i virusnim i bakteriološkim infekcijama, a starija populacija se može suočiti sa tegobama sa pritiskom, venama, kičmom.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info