Vaga: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Drage Vage, posljednjih par godina planete vas nisu mazile i pazile već su vam servirale razna iskušenja kojima su testirale vašu snagu i odlučnost, ali već početak 2017. godine donosi razvedravanje i svjetlost u vaš život zahvaljujući takvom spektru planeta koji se samo može poželjeti.

Za Vage će proljeće 2017. godine biti period otrkrivanja i spoznaje skrivenih želja, egoističnih ljudi i izjava lažnih entuzijasta, a sve zbog retrogradne Venere koja će Vage u braku izložiti velikim izazovima.

Međutim, ne očajavajte, drage Vage, tu je Jupiter koji caruje vašim znakom, da vam pomogne da prebrodite krizu i uspostavite ponovo harmoniju i mir početkom oktobra.

Zbog retrogradne Venere u martu i aprilu, obratite posebnu pažnju na osobe sa kojima želite da provedete ostatak života. Možda to ipak nije ta prava osoba pa dobro razmislite da li ste spremni na korak dalje u vašoj vezi.

Za Vage koje su i dalje u potrazi za pravom ljubavlju, ova godina biće ključna. U vama će Mars i Venera probuditi varnice koje koje će vam biti zvijezde vodilje u konačnom pronalasku velike ljubavi.

Avgust će biti mjesec koji će unijeti svjetlost u vaš ljubavni život, a napuštanje ili raskid veze će nekim Vagama dobro doći.

Na poslovnom planu ćete osjetiti šta znači biti na pravom mjestu u pravo vrijeme!

Napredak na poslovnom planu Vage treba da očekuju pred sam kraj 2017. godine kada Jupiter bude u znaku ambiciozne Škorpije. Bićete u poziciji da motivišete ljude i upravljate poslom iz sjenke, a sve u cilju ličnog napretka i približavanja vašem poslovnom cilju.

Novac će vam biti velika motivacija koja će se nastaviti i u sljedećoj, 2018. godini.

Zbog uticaja Jupitera, sve ono što uradite do oktobra biće od velike važnosti za vašu dalju budućnost i zato činite prave korake, poteze i postavite prioritete kako biste zacementirali novo poglavlje u životu.

Jupiter želi da proširite svoje vidike, otputujte na neku daleku destinaciju!

2017. godina biće bajkovita godina za sve Vage, jer Univerzum želi istinski da vas nagradi za sve one teške trenutke i periode kojima ste bili izloženi prethodnih godina, a koje ste stoički podnijeli i izašli iz njih kao veliki pobjednici.

Saturn ulazi u vašu treću kuću, kuću komunikacije i naučiće vas kako da se mnogo efektnije i tačnije izražavate što će biti veliki napredak i u poslovnoj komunikaciji.

Zbog vladavine Saturna u vašoj kući komunikacije, pored pozitivnih aspekata koje će imati na vaše izražavanje, Saturn vam poručuje da obratite pažnju na braću i sestre, ako ih imate, jer je vrlo vjerovatno da neko od njih prolazi kroz težak period, a sestrinska i bratska ljubav i pažnja mnogo će im značiti.

Možda vam se čini da početak godine i nije najbolji za velike finansijske izdatke, kao što su kupovina ili uređenje porodičnog doma, ali zbog položaja Merkura i Venere, ako se odvažite na ovaj potez, nećete pogriješiti.

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info