Strijelac: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Proljeće je godišnje doba kada sve ponovo cvjeta i budi se iz zimskog sna, a tako će se i svaki Strijelac, zbog Venere u Ovnu, osjećati! Očekuju vas senzacionalna osjećanja, a vladavina Venere posebno će uticati na vaš ljubavni život. Bićete u situaciji u kojoj ćete i osjećati i pružati najstrasnija osjećanja partneru.

Međutim, retrogradna Venera je mač sa dvije oštrice! Neki Strijelci će ovog proljeća burno i naglo reagovati na neke izgovorene riječi koje bi mogle da poremete vašu ljubavnu priču i zato bolje dvaput razmislite prije nego što presiječete.

Oni koji su još uvijek u potrazi za velikom romansom, vjerovatno će biti pogođeni Amorovom strijelom i zaljubiti se strasno već na prvi pogled!

Kada se Venera i Uran spoje u znaku Ovna, sredinom godine, obasuće vas magične varnice koje će se snažno i pozitivno odraziti na vaš ljubavni život.

Neki od vas odlučiće ove godine da konačno “puste korijenje” i skrase se, jer osjećaju da će tako dobiti još veću snagu i hrabrost za hvatanje najsjajnijih zvijezda i ostavarenje snova.

Ako ste ostvarili svoj poslovni cilj u prethodnoj godini, 2017. godina biće period kada ćete svoju poziciju još više učvrstiti, a dobićete nevjerovatnu podršku i vjetar u leđa od prijatelja i okoline.

Ako je 2016. godina bila godina u kojoj ste strpljivo gradili i ulagali trud u svoju profesiju, u oktobru vas očekuju idealne poslovne prilike. Ljudima se dopadaju vaša otvorenost, komunikacija i razumijevanje tuđih vizija i ideja. Iskoristite to!

Otkako je Saturn ušao u vaš znak, odgovornost i zahtjevi koje vam ova planeta postavlja postali su ogromni i zato vam se nekada čini da nemate vremena ni da dišete. Život vam je prethodnih godina postao intenzivniji, ali ne postoji znak koji je to bolje prihvatio i okrenuo u svoju korist kao vi, dragi Strijelci!

Vama odgovara ovaj intenzitet i zato vas Saturn ne napušta, jer zna da radite i za viši cilj i za svoje lično dobro.

Način na koji vas Saturn uči možda je malo naporan, ali podariće vam i odlučnost i moralnu snagu koju ćete definitivno osjećati cijele 2017. godine i natjerati vas da se potpuno posvetite svojim prioritetima i ciljevima. Ovo je godina kada ćete biti najponosniji na sebe!

Vi ste znak koji shvata da jednom kada se krene u realizaciju velikih ideja i snova, kao što su brak, djeca ili kupovina nepokretnosti, da nema povratka, ali činjenica da se radi o velikim i ozbiljnim stvarima koje određuju dalju budućnost toliko vas privlači da snaga i trud koji pripremate da uložite određuju pozitivan kraj.

Već sam početak godine, zahvaljujući Marsu u Ribama, biće idealan period za selidbu ili kupovinu novog porodičnog doma.

Zahvaljujući pomračenju u Ribama krajem februara, Strijelci će biti spremni za nov početak u onom segmentu života u kojem završavaju neko poglavlje. Ne plašite se, ovo je veoma važan momenat, koji će vam omogućiti lični napredak bez obzira na to o kojem segmentu života se radi.

Neki će početkom februara i aprila možda naići na probleme u porodici koji će poljuljati njihovo samopouzdanje. Podnijeli ste do sada dovoljno žrtve za vaše najmilije, zbog čega ste postali bolja osoba, ali došlo je vrijeme da malo mislite i na sebe. Povratite staro samopouzdanje i vjerujte sebi!

Svi vi koji ste rođeni u znaku Strijelca i sanjate o nekim egzotičnim dijelovima svijeta, imaćete u 2017. godini idealnu priliku da posjetite jednu takvu destinaciju. Ne samo što ćete upoznati novi svijet već ćete i sami sebe još bolje upoznati! Ovo će biti putovanje vašeg života i zato hrabro spakujte kofere i krenite na put.

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info