Škorpija: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Drage Škorpije, iako je iza vas jedna dobra godina, godina kakvu odavno niste imali, nova 2017. godina biće još magičnija i pozitivnija i zato imate puno pravo da budete optimistični!

Januar i april biće vrijeme romantike i varnica koje će probuditi vaše ljubavne fantazije i donijeti vam vjetar u leđa u potrazi za snažnom emotivnom vezom. Možda ćete maštati, ali ćete biti čvrsto na zemlji, što će biti odlična stvar jednom kada retrogradna Venera prođe.

Oktobar i februar biće posebno čarobni za sve Škorpije! Jedno jedino pomračenje u februaru u Ribama i rađanje mladog Mjeseca osvijetliće ponovo segment prave ljubavi u vašem životu, dok će oktobar biti rezervisan za ostvarenje dugo sanjanih snova.

Obratite pažnju na ljude oko sebe i shvatićete ko je prava osoba za vas!

Bitne promjene zahvatiće polje karijere i poslovnog napretka. Za početak, u februaru vas očekuje iskreno promišljanje o ciljevima i željama, jer jedino vi znate kako da iskoristite najbolje moć koju ste osvojili kako biste ostvarili svoje snove.

Škorpije koje budu u ovom periodu naišle na poteškoće ne treba da klonu duhom. To su situacije u koje vas Univerzum stavlja kako biste ojačali svoje samopouzdanje i postali bolja osoba.

Plodove svog rada i povučenih poteza početkom 2017. godine ubiraćete u avgustu, a ulaskom Jupitera u vaš znak, početkom oktobra, vaša odlučnost dobiće podršku, ali pripazite na potrebe drugih, da vam se odlučnost i želja za kontrolom ne vrate poput bumeranga.

Jupiter u Vagi i vladavina u dvanaestoj kući trajaće do oktobra 2017. godine, a za to vrijeme naučićete da razvijate strategiju i shvatate motivaciju na potpuno nov način, što će vam pomoći u završavanju nekih velikih projekata koje ste započeli prošle godine.

Kako na poslovnom tako i na ličnom planu, došlo je vrijeme da pažljivo osmotrite svoj život, jer ulazite u jedan potpuno nov ciklus!

Potrebno je da eliminišete nepotrebnu galamu iz vašeg života. Odlučite koji su to poslovi ili projekti koji su vam važni i pažljivo i sa dozom rezerve slušajte savjete kolega.

Kretanje Saturna iz vašeg znaka u protekle tri godine konačno se završava, što znači da možete da odahnete i prepustite se osjećaju zadovoljstva koji dugo niste osjetili, jer ste zbog napora koji ste ulagali u svoj život povremeno zaboravljali koliko je on zapravo šarolik i raznobojan.

U vašem životu biće prisutna jedna osoba kojoj je Univerzum dodijelio ulogu anđela čuvara. Tajanstvena osoba biće u vašoj sjenci i motriti na vas iz prikrajka, ali bez želje da saznate njenu namjeru i želju da vam čuva leđa i brine o vama. Ne brinite, kada vam bude teško, možda i otkrijte vašeg tajanstvenog anđela čuvara.

Ovo je godina u kojoj morate da se presaberete i konačno složite svoje prioritete, jer jednom kad Jupiter uđe, u oktobru 2017. godine, u vaš znak i donese pozitivnu energiju, imaćete sjajnu priliku da obezbijedite sebi svijetlu budućnost, baš onakvu kakvu zamišljate u narednim godinama

Zbog prolaska Marsa kroz devetu kuću, kuću velikih snova, odvažite se na dalek put o kojem toliko maštate. Putovanja će vam pomoći da posmatrate svijet nekim drugim očima i da proširite svoje horizonte, ali i napravite neke trenutke koje ćete pamtiti cijeli život.

Vaša porodica biće subjektivna po pitanju nekih iznenadnih promjena koje vas očekuju u avgustu, usljed djelimičnog pomračenja. Okidač za ovakve promene biće vaša želja za poslovnim ili ličnim usavršavanjem i veoma je važno da čvrsto stanete u odbranu svojih odluka, jer ste jedino vi ti koji odlučujete o svojoj budućnosti. Vaša spremnost i odlučnost ublažiće njihovu uznemirenost usljed neizvijesnosti kojoj se izlažete.

Pred kraj godine, Jupiter će vas zapljusnuti pozitivnom energijom, a što će se odraziti na sazrijevanje vaše ličnosti i karaktera.

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info