Ribe: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Pred vama je godina promjena. Pomračenje Sunca u vašem znaku i polju ličnosti, koje će se dogoditi krajem februara, označiće kompletnu reorganizaciju i transformaciju. Osjećaćete se kao da ste dugo spavali i konačno se probudili – spremni da promijenite sve ono što vas je u dužem periodu sputavalo i stezalo.

Vaš vladar se nalazi u polju kriza i promjena pa je to dodatna potvrda da za Ribe dolaze neki potpuno drugačiji dani po pitanjima ljubavi. Ako ste u bračnoj relaciji, pogledaćete je jasno, otvorenog uma, uvidjeti šta je to loše, a šta dobro i ima li smisla pokušavati da se to loše ispravi. Ukoliko više bude “za” od “protiv”, bacićete se na reorganizaciju bračnog života. Partner vjerovatno neće moći da vas prepozna, jer ćete biti mnogo odlučniji, poneki put čak isključivi – jednostavno, znate šta želite, a šta ne i radićete sve ono što je u vašoj moći da dođete konačno do bračne zajednice oko koje je vrijedelo truditi se.

To što ćete biti mnogo odlučniji, ne znači da nećete imati dovoljno ljubavi, nježnosti i senzualnosti u svom braku – naprotiv – kao da se sve ono što je davno zatrpano kod vas probudilo opet i moći ćete da procvjetate! Ako ste u dužim emotivnim vezama, u periodu proljeće-ljeto, doći ćete u onu fazu “ili da se vjenčavamo, ili kud’ koji mili moji”– ni na koji način vam neće odgovarati da u životu voljene osobe ne budete “broj jedan” i nećete više željeti da razmišljate kada će on/ona konačno imati dovoljno vremena za vas.

Ostaju nam još slobodne Ribe, koje će po prvi put preuzeti kormilo u ljubavnim dešavanjima u svoje ruke. Više nećete željeti da budete “birani”, naprotiv – željećete da osvojite, da flertujete, poneki put čak i da se prepustite čarima zabranjenih ljubavi ili neobaveznih kontakata. Iako ćete tokom cijele godine imati itekako zanimljive emotivne mogućnosti, u drugom dijelu 2017. ćete se dosta ozbiljno vezati. Pa, neka je sa srećom!

Sliku ulaska u novu 2017. godinu obilježiće Mars u vašem znaku. Na to, Saturn iz polja karijere pravi izuzetno dobar aspekt sa Uranom u vašem polju posla i novca, a vaš vladar Jupiter daje podršku iz polja koje govori o transformaciji, promjenama. U vašem sektoru šefova doći će do promjena i to prilično neočekivanih i nemojte se začuditi ako vi u jednom trenutku preuzmete lidersku poziciju.

Karijera je u 2017. godini u usponu, ne zaboravite to! Ovo ne znači da će vam biti lako već samo označava da ćete proći kroz probleme da biste izašli na čistinu i ušli u fazu kada konačno dobijate ono što zaslužujete. Sve ono za šta ste radili, sada dolazi na naplatu. Nekima od vas stoje promjene pozicija, radnog mjesta, čak firme, ali budite sigurni – definitivno idete na bolje i o tome nemojte brinuti niti jednog momenta! Na sve ovo – dobićete jednu dozu proračunatosti, ali ne one loše – varijanta gaženje preko leševa do pozicije, već naprotiv – umjećete itekako da upotrijebite svoj mozak i da ubedite one oko vas da vam se može vjerovati. Zato – samo hrabro!

Mars u vašem polju ličnosti obećava da ćete u 2017. godine imati mnogo više energije nego inače. Ono šta biste trebali da uradite jeste da se riješite nekih loših navika, bilo da su u pitanju nezdrava hrana, alkohol ili cigarete – ali i da formirate nove – a to su više kretanja i fizičkih aktivnosti. Imunitet će vam varirati, a biće potrebno i da više vodite računa da se ne povrijedite ili padnete.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info