Rak: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Mada vam je 2016. godina donijela značajan napredak u poređenju s prethodnim godinama, pitali ste se da li ste povukli pravi potez u poslovnom smislu. Uprkos napretku na poslu, Saturn vas je prilično ograničavao i morali ste da se, u velikoj mjeri, pozabavite svojim stambenim problemima. Ili je taj osjećaj limitiranosti podstican i potrebom da se starate o starijem članu porodice?

Ipak, planeta iznenadnih promjena – Uran – ne miče iz vaše kuće karijere još od 2011. godine i očekujte da se to nastavi još pune tri godine. Dakle i promjene se nastavljaju.

Uz to, u kući parterstva vam caruje gordi Pluton pa neki Rakovi muku muče sa stresovima i problemima, bilo na emotivnom ili na poslovnom planu.

Nagledali ste se krajeva u 2016. godini. Zatvorili bar jedno važno poglavlje u svom životu. A vi ne volite promjene osim ako ih vi sami ne kreirate! Dovoljno ste se namučili i životni talasi će se bar na neko vrijeme primiriti.

Nove poslovne mogućnosti ukazaće se u martu 2017. godine – sačekajte vrijeme mladog Mjeseca za važan novi početak.

Najvažniji izvor sreće i ličnog razvoja naći ćete u vlastitom domu – ako se spremate da kupite nekretninu, 2017. godina je idealna za to, a niko nije srećan kao Rak kad najzad nađe svoju pravu kućicu. Razmotrite i mogućnost da počnete da radite i kod kuće, kancelarija u domu može vam donijeti materijalno obilje. Najbolji dan da otpočnete sve u vezi sa domom je 11. april 2017. godine.

Takođe, zvijezde su nam šapnule da treba da zaokružite period od 28. januara do 9. marta – biće to odlično vrijeme za poslovne poduhvate – možete dobiti prestižan položaj ili naći odličnog novog klijenta. Čak i poslije tog perioda – 27. marta, mlad Mjesec može vam otvoriti nove mogućnosti u karijeri.

U emotivnom životu prošli ste kroz više iskušenja u posljednjih nekoliko godina – to je samo Saturn testirao vašu sposobnost da volite! Sada ste i zreliji i mudriji, a sva saznanja o ljubavi biće vam itekako od koristi. Ovo se naročito odnosi na drugi dio 2017. godine, ali i veći dio 2018, godine, kada će vam se ukazati mogućnost da stvorite veoma snažnu vezu.

Obratite pažnju na vrijeme retrogradne Venere – od početka marta pa sve do sredine aprila 2017. godine. To nije pogodan period ni za novu vezu, a kamoli za vjeridbu ii brak. Kako Venera vlada i četvrtom kućom, Rakovima nije vrijeme da radikalno mijenjaju svoj izgled sve do sredine maja.

Najljepše ljubavne vijesti stižu u oktobru – ako ste sami, pogodiće vas Amorove strelice, a ako ste već u vezi, bićete spremni za zajednički život.

Ako osjećate da vezu morate privesti kraju, ne čekajte Novu godinu. U drugoj polovini 2017. godine očekuje vas mogućnost za najjaču ljubav vašeg života pa nemojte traćiti energiju na nekoga koga ćete na kraju ipak ostaviti.

Najvažniji period za ljubav počinje u prvoj polovini oktobra i traje sve do početka novembra, kada Jupiter prolazi kroz Škorpiju i obasjava vas zlatnim nitima kroz kuću prave ljubavi. Sjetite se toga dok budete uživali u novogodišnjoj noći!

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info