Ovan: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Vaš vladar Mars biće veoma snažan pošetkom godine pa ćete privlačiti pažnju gdje god da krenete. U svim situacijama gdje se nađete u nekom rivalitetu, idealno je da Mars bude na vašoj strani, a ovoga puta sigurno će biti baš uz vas!

Ako odlučite da promijenite posao u 2017. godini, obratite pažnju na sve šanse koje će vam se ukazati u doba mladog Mjeseca krajem decembra kao i u prvim danima januara. To znači i da ne treba da planirate duge odmore u vrijeme praznika – Nova godina za vas će vjerovatno biti ili radna ili puna pravljenja planova za rad u 2017. godini. Penjete se stepenicama uspjeha, a od pomoći će biti savjet prijatelja ili čak i šefa – neki ovnovi mogu i da računaju na snažnu podršku profesionalnog udruženja. Ukoliko želite da ostanete na aktuelnom poslu, računajte na dobru klimu i veliku predusretljivost uprave.

Velike kućne projekte planirajte u vrijeme od početka juna do sredine jula 2017. godine kada će se vaš vladalac Mars kretati kroz polje doma. Pitanje nekretnina naročito je povoljno rješavati u doba mladog Mjeseca, 23. juna 2017. godine, kada će se nekoliko planeta naći u dobroj poziciji da pomognu u ostvarenju vašeg cilja. Biće to vrijeme kad možete pretvoriti svoj dom u pravi mali raj.

Premda će ova godina biti više posvećena vašem profesionalnom planu, to ne znači da će nedostajati ljubavi i romanse. Malo slobodnog vremena koje vam ostaje provešćete u zabavi, a biće i pravih trenutaka za pamćenje. Ipak, mogućnosti za najvažniju promjenu u vašem emocionalnom životu otvaraju se tek nakon što je Jupiter ušao u Vagu u septembru 2016. godine, a u njoj će ostati više od godinu dana! Za to vrijeme, vaš znak će uživati veliku popularnost. Idealan je čas od posljednjih deset godina za vjeridbu ili brak. Ako ste u dugoj i ozbiljnoj vezi, pravo je vrijeme za novi nivo.

Ako ste već u braku, sa partnerove strane pristiže obilje od kraja 2016. godine pa tokom cijele 2017. godine, a to će vas oboje učiniti vrlo zadovoljnim. Biće puno prilika za zajednička uživanja. Kada Mars uđe u Ovna krajem januara 2017. godine, počinje vrijeme strasti u kojem će vam teško iko reći “Ne”. Sve do početka marta, oslonite se na svoju novu hrabrost i samopouzdanje pa je idealan trenutak za realizaciju važnih projekata.

Vrijeme za ljubavnu inicijaciju je pomračenje punog Mjeseca, 10. februara, a to može biti prvi susret sa srodnom dušom ili vjeridba ili brak.

Lični razvoj će biti naročito eksplozivan tokom prvog dijela godine. Bićete prilično zahtjevni u odnosima sa bliskim osobama, a astrološki kontekst ukazuje da je ovo vrijeme kada treba da učite prilagođavanje. Tražite kompromis između svojih ličnih vrijednosti, ponašanja i očekivanja (pa čak i zahtjeva) – kako u braku tako i u drugim porodičnim odnosima – sa željama drugih i njihovim pravom na razvoj i slobodu izražavanja. Ne zaboravite da upravo od ovog prilagođavanja može zavisiti i uspjeh svakog važnog odnosa.

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info