Lav: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Sve Lavove očekuje jedna burna godina, koja će biti obilježena velikim promjenama. Borićete se s daljinom koja vas razdvaja od voljene osobe, ali vas na poslovnom planu čeka optimizam – prilike koje vam pruža Jupiter ne smijete propustiti.

Saturn će skoro cijele 2017. godine vladati u vašoj kući ljubavi, a to će vas natjerati na prilagođavanja, ali vam i dati priliku da izvučete prave pouke iz životnih lekcija kroz ljubav i strasne emocije.

Zbog Saturna ćete upoznati nekog ko još uvijek pati za starom romansom, a neki Lavovi će biti posebno zaitrigirani i emotivno opijeni novim poznanstvima.

Ako se do sada u vašoj karijeri nije ništa uzbudljivo dešavalo, 2017. godina je godina za ostvarivanje velikih planova, započinjanja posla i naleta ogromnog talasa energije, posebno u martu i aprilu, a za sve “okrivite” Mars.

Ipak, budite pažljivi, jer će u ovo vrijeme Venera biti retrogradna u Ovnu pa ćete morati da uspostavite balans između odlučnosti da sprovedete svoju viziju bez obzira na sve i poštovanja koje dugujete svojim kolegama i njihovim idejama.

Pažljivo slušajte klijente i njihove potrebe i želje.

Zbog aktivnosti koje ćete imati u desetoj kući, sredinom novembra će se konačno iskristalisati situacija oko novog posla.

Zahvaljujući mladom Mjesecu krajem oktobra, Lavovi će konačno dobiti priliku da riješe neki porodični problem koji ih muči i opterećuje već neko vrijeme. Mlad Mjesec biće i odlična prilika za pronalazak novog doma, ali i popravku ovog u kojem živite pa rasplamsajte maštu i budite kreativni, a onda organizujte veliku žurku za sve.

Jupiter, planeta davanja i sreće napustiće finansije i ući u treću kuću, kuću komunikacije. Zahvaljujući ovoj tranziciji, Lavovi će naučiti da komuniciraju kako na privatnom tako i na poslovnom planu, na jednom potpuno novom nivou, a zbog kojeg će nizati samo uspjehe.

Poželjećete u jednom trenutku da se isključite i sklonite od svih, kako biste otkrili svoju unutrašnju snagu i samostalnost i to je odlično – nemojte bježati od takve meditacije, jer je vrlo bitno, s vremena na vrijeme, biti u tišini i slušati unutrašnji glas!

Trošite samo novac koji posjedujete, ne i onaj koji vam je obećan.

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info