Jarac: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Iskoristite svu snagu, moć i prilike koje će vam vladavina pozitivne planete Jupiter u znaku Vage donijeti u narednoj godini. Zahvaljujući svojoj prizemljenosti i praktičnosti, Jarčevi su poznati po tome što svaku životnu poteškoću koju im Univerzum servira prevazilaze na graciozan i smiren način.

Na planu ljubavi, dragi Jarčevi, pripremite se na veliki talas romantike! Harizma i privlačnost koju vam je Mars podario prolazeći kroz vaš znak krajem 2016. godine, produžiće se i na 2017. godinu pa zato svoju najveću moć – “biti svoj” – iskoristite kako biste pronašli ljubav.

Kada Venera, kao vaš prirodni vladar kuće ljubavi i emocija, uđe u retrogradnu fazu od marta do aprila i smanji svoju moć, suzdržite se radikalnih poteza u vašoj vezi. Sačekajte da retrogradna faza prođe, prije nego što stanete na “ludi kamen” ili započnete zajednički život.

Jarčevi koji su sami, konačno će dobiti priliku da se istinski i ludo zaljube, a sve zahvaljujući Veneri koja će biti u božanstvenom znaku Riba koje će vam slati najljepše i najsnažnije ljubavne vibracije. Iskoristite to!

Na poslovnom planu očekuje vas mnoštvo prilika koje će vam donijeti napredak i profesionalno usavršavanje. Zato je bitno da se fokusirate na uspostavljanje i razvijanje korisnih veza, ali i buđenje autoriteta prema kolegama koji svojim stavovima pokušavaju da kompromituju sve dobre poslovne prilike.

Bićete oduševljeni pozitivnim ishodima u vašoj karijeri, a sve zahvaljujući Jupiteru koji će čak do oktobra 2017. godine boraviti u Vagi, u vašoj desetoj kući, kući časti, nagrada i dostignuća. Biće to uzbudljivo vrijeme kada ćete shvatiti koliko ste daleko dogurali zahvaljujući uloženom trudu i radu koji neće proći bez zapaženih nagrada i pohvala.

Početak oktobra biće vrijeme koje treba posvetiti razgovorima o vašem karijernom napretku, novom poslu ili konačnom pokretanju biznisa koji toliko dugo čekate da pustite u akciju. Za to će vam Saturn podariti stabilnost i sigurnost, a Neptun i Venera će zajedno poraditi na tome da vaša originalnost i talenat konačno isplivaju na površinu.

Pluton, planeta transformacije, ušla je u vaš znak prije nekoliko godina i ne planira da vas napusti, što znači da ste znak koji vješto koristi snagu i uticaj Plutona da napredujete u svim mogućim životnim pričama, u kojima se neki ostali znaci ne snalaze toliko dobro kao vi.

Retrogradnu Veneru iskoristite kao period malog predaha i stagnacije i na planu karijere. Nemojte previše da gurate ako vidite da je sve pomalo stalo. Šta god naišlo biće veliko iznenađenje, jer Uran stoji direktno naspram punog Mjeseca. Situacija, naizgled možda kompleksna, ali sa pozitivnim ishodom, ako zauzmete pravi stav i balans.

Jarčeve očekuje jedan poseban mlad Mjesec krajem marta i aprila i vladavina Marsa u vašoj kući koja označava dom i porodicu. To su momenti koji obećavaju pozitivnan ishod kada je riječ o selidbi, prodaji ili kupovini, ili uređenju vašeg “toplog krova” nad glavom. Ako ovo pitanje niste uspjeli da riješite u prethodnoj 2016. godini, ovo je period kada zvijezde stoje u takvom položaju koji vam neće donositi puno poteškoća kada je u pitanju nepokretnost u kojoj živite.

Drugi razlog je i retrogradna Venera koja je period koji treba da posvetite premotavanju nekih filmova i ispravljanju grešaka, a ne upuštanju u nešto novo i nepoznato, kao što je, recimo, kupovina novog stana.

Vi ste znak koji toliko elegantno prevazilazi sve životne prepreke, da vas ta elegancija čeka i u narednoj godini!

Obratite pažnju na svoj ponos. Držite do sebe, ali ne dozvolite da vam ponos bude najveći neprijatelj.

Retrogradna Venera u martu donijeće vam mnoštvo iskušenja koje ćete uspjeti da prevaziđete ako se date cijelim svojim bićem i srcem. Možda ćete naići na neke nepovoljne i vama neshvatljive subjektivne reakcije vaših najbližih na vaše izbore, ali sve dok pristupate pažljivo i smisleno, shvatiće i oni zašto takve poteze povlačite.

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info