Dnevni horoskop za 30.12.2016.

0

Ovan

OvanPoslovni pregovori poprimiće konačno obličje, ali još nije trenutak za opuštanje. Moguća su iznenađenja i neočekivani obrati u posljednjem trenutku. Oduprite se naletima potrošačke groznice i povoljnih ponuda po prodavnicama. Nakupovaćete svega i svašta, a kad sve kod kuće raspakujete, shvatićete da ste pretjerali.

 

Bik

BikIako ćete imati novčanih preokupacija, dogodiće vam se mnoge stvari koje će vam uljepšati život. Zabavljaće vas novogodišnja groznica, iako nećete previše učestvovati u opštem uzbuđenju. Romantika i strast podstaknuće vas na hrabrije korake. Mogli biste otputovati s partnerom.

 

Blizanci

BlizanciDublje povezivanje s porodicom napuniće vas novom snagom. U ljubavi budite na oprezu, jer je vaš odnos došao do osjetljive tačke kada nema izmicanja. Vezu može spasiti samo međusobna tolerancija. Bitno je da pronađete pravo društvo za novogodišnje slavlje. Svako polovično rješenje u vama će probuditi nemir i nervozu.

 

Rak

RakOsjećaćete se iscrpljeno pa nećete biti raspoloženi za velike gužve. Međutim, u ljubavi stvari dolaze na svoje – zbližiće vas putovanje s partnerom. Sredite dokumentaciju i privedite kraju ovogodišnje narudžbe i zadatke. Slobodno vrijeme isplanirajte za najmilije i nemojte dopustiti da vam ga pokvare nametljivci.

 

Lav

LavKako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

 

Djevica

DjevicaUlazite u uzbudljivo razdoblje u kojem neće nedostajati smijeha i zabave. Broj poznanika i prijatelja laskaće vašoj taštini. Uživaćete u poslovnim uspjesima i popularnosti. Veseliće vas novogodišnji planovi, okupljanje u veselom društvu ili neočekivana čestitka. Posao za koji ste mislili da je manje zahtjevan, trajaće duže od predviđenog.

 

Vaga

VagaNe dopustite ukućanima da vas izbace iz takta. Bilo da je riječ o dječjim prohtjevima ili kućnim poslovima, dajte sebi oduška i usporite ritam. Ništa se neće dogoditi odustanete li od nečega. Raznovrsni pozivi na zabavu i druženje natjeraće vas da se dotjerate i izađete, čak ako ste zbog iscrpljenosti čvrsto odlučili ostati kod kuće.

 

Škorpija

ŠkorpijaMnogo ljudi, informacija i zbivanja ulaziće i izlaziti iz vašega života. Događaji će vas zateći nespremnima pa vam organizacija i planiranje neće biti od velike pomoći. Imaćete pune ruke posla baveći se novogodišnjim pripremama i nabavkom.

 

Strijelac

StrijelacPripremite se na manje teškoće u komunikaciji s bližnjima i kolegama. Nećete se sporazumjeti pa će doći do pogrešnih preklapanja dogovora i sastanaka. Ne svađajte se s ljudima koji vam ionako ništa ne znače. Budite razumni kod trošenja.

 

Jarac

JaracS Mjesecom u znaku nećete moći ni pomisliti o trenucima samoće. Bićete omiljeni te pozivani u društvo pa će mnogima ovaj dan ostati u lijepome sjećanju. Bračni parovi mogli bi se prepirati i svađati oko sitnica, ali sve će se dobro završiti.

 

Vodolija

VodolijaVrijeme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, riješite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna pa je pravo vrijeme da, prije nego što odete u šoping, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

 

Ribe

RibeDan donosi veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvijesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od kojeg ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info