Bik: Veliki, godišnji horoskop za 2017. godinu

0

Do kraja januara očekujte brojne pozive, a na zabavama vas očekuju topli susreti i zanimljiva poznanastva. Ukoliko ste se odlučili za put baš u vrijeme dočeka Nove godine, niste pogriješili!

Sve do oktobra 2017. godine, Jupiter će obasjavati zlatnim zracima vašu šestu kuću, tako da ćete blistati od zdravlja, ali i od uspjeha na poslu. Za razliku od kuće slave i karijere, ona se odnosi na vaše svakodnevne zadatke kao i saradnju s bliskim kolegama koja zaista odlično funkcioniše.

Očekujte fantastične radne projekte kakve niste skoro imali, a ako sami vodite posao, biće novih ugovora i novih klijenata. Moguće je čak da ćete vi morati da zaposlite dodatne pomoćnike. Upravo će vaš lični, duhovni razvoj predstavljati snažnu podršku u vašoj karijeri.

Ukoliko tražite posao, najbolje šanse su od juna do oktobra 2017. godine. Djelimično pomračenje Mjeseca u Vodoliji u avgustu donosi vam iznenadne promjene, a najbolje je da ovo vrijeme iskoristite za promjenu svog odnosa prema autoritetu. Ako želite da sami započnete posao, idealan je kraj januara, kada se sve planete kreću direktno i kada ćete s lakoćom privući odličan publicitet.

Ako su vas ljubavni snovi napustili zbog teškog perioda od 2012. do 2015. godine, svi strahovi će nestati u naredne dvije godine. Samo hrabro, dragi Bikovi, najbolje tek treba da dođe!

Ukoliko ste u dugoj vezi, imaćete tokom godine nekoliko teških epizoda – bićete u iskušenju da optužite partnera za sve, ali suočićete se i sami sa istim optužbama. U osnovi, leži tinjajuća posesivnost uz ljubomorne ispade. Za usamljena srca najljepši doživljaj može biti strasna avantura, koja se nastavlja čak i u 2018. godini i može rezultirati brakom.

Dugačak tranzit Venere u prvoj polovini godine pokazaće mnogim Bikovima da nerealistični ciljevi mogu ozbiljno da ugroze odnose s bliskim ljudima, bez obzira na to da li je u pitanju emotivni partner ili član porodice.

Suština vašeg ličnog razvoja odnosiće se na spremnost da prihvatite spoljašnje uticaje i iskoristite ih na najbolji način. Takođe, astrološki kontekst traži od vas da prikupite dovoljno hrabrosti i dostojanstva i zacijelite one duge ožiljke koji narušavaju stabilnost unutar vašeg porodičnog kruga. Ne insistirajte na samodovoljnosti, povrijedićete druge.

Za projekte u domu, idealno vrijeme za renoviranje je kraj jula i početak avgusta. Ako budete željeli novi napredak u karijeri, ponovo imate priliku za to pred kraj 2017. godine. Ukoliko priželjkujete prinovu, ponovo, naredna godina pruža šansu i za to tako da svi imaju razloga da zavide Biku u 2017. godini!

Izvor: LoveSensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info