Večeras: Mlad Mjesec u znaku Jarca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Vi ste nevjerovatno biće beskonačnog potencijala, a decembarski mladi Mjesec (koji pada u prizemljeni i mudri znak Jarca) pomoći će vam da tu energiju iznesete na površinu.

Miran i blag, ovaj mladi Mjesec pomoći će nam da podrobno razmišljamo o ciljevima koje imamo za godinu koja je pred nama. Takođe, osvrnućemo se i na sve stvari koje smo postigli tekuće godine te i na put kojim smo do sada išli. Zapravo, ovaj mladi Mjesec guraće nas da se fokusiramo na naše najveće snove, želje i nade. Takođe, osjetićemo i snažan podsticaj koji će nas gurati ka preuzimanju odgovornosti za sebe i svoj život.

Možda i ne možemo kontrolisati sve što nas čeka, ali sigurno možemo preduzeti određene korake koji će nam pomoći da kontrolišemo kako ćemo se nositi sa svim onim što je pred nama. Mi, u veoma velikom dijelu, sami kreiramo svoju sudbinu, a energija ovog mladog Mjeseca će nas na to podsjetiti kao nikad ranije.

Ovo je idealno vrijeme za početak kovanja novih i uzbudljivih planova za godinu koja je pred vama, jer će vas mladi Mjesec u tome svestrano podržavati. Ovaj mladi Mjesec pada u isto vrijeme kada i Merkurov retrogardni hod. Kombinacija ove dvije energije na površinu će iznjedriti nove informacije ili nove činjenice kojima je potrebno da se pozabavite. Velika je vjerovatnoća da će u ovom periodu doći do otkrivanja određenih tajni.

veceras_mlad-mjesec-u-znaku-jarca-i-kako-da-to-najbolje-iskoristiteIstina je zanimljiva stvar. Ono što je ona danas ne mora biti sutra, što znači da istina nije nešto za šta se grčevito trebate pridržavati. Morate dozvoliti istini da se u svakom trenutku izdigne i, istovremeno, morate biti iskreni prema sebi u svakom trenutku. Mislite o ovome kao o mudracu koji će vas posjetiti u noći mladog Mjeseca. On neće reći ni riječ, ali će vam pokazati put kojim treba da krenete, osvjetljavajući sve ono što do sada niste bili u stanju da vidite. To će promijeniti način na koji gledate na stvari.

Energija Jarca veoma je praktična i prizemljena, ali ona odražava i predstavlja energiju koju puštamo u svijet koji nas okružuje. Zapravo, ona se odnosi na vaš spoljašnji izričaj i preuzimanje odgovornosti za stvari koje ste uradili ili planirate da uradite.

Pod tamom ovog mladog Mjeseca, sada je idealno vrijeme da počnete sa eliminisanjem bilo kakvih negativnih “krhotina” koje su se taložile tokom cijele godine. Ako želite novi početak, ovaj mladi Mjesec će vam ga pružiti.

Ovaj mladi Mjesec protkan je i ljubavnom energijom. Ljubav i veze dolaze u prvi plan tokom ovog perioda. Ovo se ne odnosi samo na romantične veze već na sve veze koje imate sa drugim ljudima. Došlo je vrijeme da zaista dobro razmislite s kim ste se okružili i da li sa svim tim osobama zaista želite da nastavite svoj put.

Tokom ovog mladog Mjeseca, slabe veze mogu proći kroz test, a vi shvatiti da se zapravo trebate osloboditi veza koje vam više ne donose dobro. Slušajte i vjerujte svojim instinktima i intuiciji.

Sve u svemu, decembarski mladi Mjesec veoma je blag i biće blagi podsjetnik na sve što nam se izdešavalo tokom ove godine i koliko nam uzbuđenja donosi godina koja je pred nama. Neka vam taj put bude obasjan radošću, novim spoznajama i srećom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info