Horoskop: OVO svaki znak mora mijenjati u 2017. godini

0

Kako bi vam sljedeća godina bila što bolja, zvijezde vam poručuju da uradite sljedeće.

 

Ovan

ovanPrestanite da budete tako impulsivni i naučite da baš dobro razmislite prije nego donesete konačnu odluku. Vjerujte, manje ćete žaliti ako to radite tako.

 

Bik

BikRadite na pronalaženju balansa, najbolje putem joge, meditacije i opuštanja. Dozvoljeno vam je da sebe stavite na prvo mjesto i to je i potrebno da uradite.

 

Bliznaci

BlizanciProvodite više vremena sa svojim pravim prijateljima i prestanite da pokušavate da se ubacite u “popularno” društvo. Sjetite se samo sljedećeg: koliko će vam se tih, popularnih, javiti kada vam bude najpotrebnije?

 

Rak

RakOve godine nemojte dozvoliti emocijama da preuzmu kontrolu nad vašim životom. Radite ono što želite i ne dozvolite da mišljenja drugih ljudi utiču na vaše donošenje odluka.

 

Lav

LavČitajte više knjiga, a pogotovo onih koje će vas ponukati da postanete bolja i snažnija osoba. To već leži u vama, samo je potrebno da znate i kako da to najbolje iskoristite.

 

Djevica

DjevicaBilo bi i više nego mudro da promijenite poslovni moto i radite manje. Ne, ne znači da treba prestati da se trudite već da će vas posao, ako ga ne završite danas, čekati i sutra. Firma sigurno neće propasti ako radite samo osam sati dnevno.

 

Vaga

VagaProvodite više vremena radeći ono što vas čini srećnima, a manje vremena radeći stvari iz obaveze. Sasvim je u redu da kažete: “Ne”, ako stvarno ne želite da radite nešto. Bez obzira na to ko je u pitanju.

 

Škorpija

ŠkorpijaUpišite kurs koji će vam pomoći da nadogradite znanje. Bez obzira da li je u pitanju strani jezik ili izrada rukotvorina, pokušajte da radite nešto što je uzbudljivo, a što će vam istovremeno “uposliti” moždane vijuge.

 

Strijelac

StrijelacOvo je godina kada treba da srušite kineski zid oko svog srca i pustite ljude u njega, jer ćete na taj način biti na korak bliže da pronađete pravu ljubav. A, ako ste već u vezi, radite na produbljivanju odnosa tako što ćete formirati bolji odnos prema sebi i praktikovati bolju komunikaciju.

 

Jarac

JaracNeka vam sljedeća godina bude godina zabave. Razvedrite se i uradite nešto odvažno – otputujte na daleku destinaciju, izađite na sastanak sa potpunim strancem i zabavljajte se s ljudima koje imate u životu. Iskoristite godinu najbolje što možete – samo ste jednom tako mladi.

 

Vodolija

VodolijaRadite na tome da pronađete svoj mir i da se što bolje spoznate – ne morate stalno biti u društvu ljudi. Budite sami, jedite sami, spavajte sami, rastite sami – to će vas samo ojačati.

 

Ribe

RibeIskoristite svoju kreativnost kako biste bili još uspješniji u profesionalnom, ali i privatnom životu. Radite više stvari koje vas inspirišu. Pretvorite svoju strast u platu i živite život o kakvom ste uvijek maštali. To može biti dug put, ali je i više nego vrijedan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info