Uživajte u jeftinijim razgovorima iz m:tel fiksne mreže

0

Kompanija m:tel uvijek nastoji da vas obraduje novim ponudama i nižim cijenama. Tako će biti i u novoj 2017. godini. Pored odličnih ponuda u prepaid i postpaid mobilnoj telefoni, open paketima, pristupu internetu…, m:tel je pripremio i iznenađenja za sve svoje korisnike fiksne telefonije.

Od sljedeće godine korisnici fiksne telefonije m:tel-a razgovaraće sa svim fiksnim mrežama u BiH po jedinstvenoj cijeni od 0,05 KM/min. (sa PDV-om), što je za oko 23% manje u odnosu na trenutnu cijenu.

Pored toga, snižena je i cijena razgovora iz fiksne mreže m:tel-a prema ostalim mobilnim mrežama u BiH. Tako će razgovori koje uputite prema mobilnim operatorima u BiH od 1. januara 2017. godine, umjesto dosadašnjih 0,35 KM/ min, iznositi 0,29 KM/min. (sa PDV-om).

Ovo su ujedno i najniže cijene ovih razgovora u BiH.

U nastojanju da svakodnevnu komunikaciju učinimo ekonomičnom, maksimalno komfornom i ugodnom, privatnim korisnicima m:tel fiksne telefonije ponudili smo mogućnost izbora osnovnog tarifnog modelatarifnog modela Bez limita, kao i više tarifnih opcija – dodatnih paketa. Nadgradnjom izabranog tarifnog paketa korisnici mogu sami smanjiti svoje troškove a m:tel ponuda dodatnih telefonskih usluga u potpunosti će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Za više informacija o m:tel fiksnoj telefoniji pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info