Dnevni horoskop za 23.12.2016.

0

Ovan

OvanBićete spremni na veće životne zaokrete. Iako odluke neće biti lagane, preuzećete odgovornost za svoje postupke, a rješenje složenih situacija je na pomolu. Ako ste u braku, moraćete unijeti više ravnoteže između posvećenosti roditeljstvu i bračne uloge. S nečim ste previše opterećeni.

 

Bik

BikŽivjećete u raskoraku između posla i privatnog života. Ljubavne okolnosti nalagaće dodatne ustupke, što vam baš i neće polaziti za rukom. Ako ste novi u firmi, moraćete se snalaziti kako najbolje znate i umijete, nerijetko i rješavati situacije koje nadilaze vaše znanje i iskustvo. Međutim, snalažljivi ste pa problema neće biti.

 

Blizanci

BlizanciTrudite se da se predstavite ozbiljnije i zrelije nego što zaista jeste. Ne potencirajte tuđe stavove, jer nisu potekli od vas pa ne biste umjeli ni da ih dokažete. Držite se svog mišljenja, jer njega uvijek možete da branite, čak i onda kada niste u pravu.

 

Rak

RakTeškoće s partnerovom rodbinom ili članovima porodice riješićete otvorenim razgovorom. Nemojte odustati od nekih planova, jer ono što vas sprečava u njihovom ostvrivanju uskoro će biti otklonjeno. Ne dopustite kolegama da se raspituju o vašim privatnim planovima u pretjeranoj mjeri. Ako ste u novoj vezi, izbjegavajte ljubomorne scene.

 

Lav

LavProblem za koji ste danas saznali mnogo toga će promijeniti. Rješenje je u vašim rukama, ako preuzmete inicijativu, pobijedite svoju sujetu i konačno postavite stvari na svoje mjesto. Dok sve ne dotjerate do savršenstva, prijaće vam da se više rekreirate.

 

Djevica

DjevicaNe pokušavajte da sprovedete svoje ideje u djelo, izabrali ste pogrešan dan. Umjesto toga, pročitajte omiljenu knjigu i posjetite bioskop ili pozorište. Čuvajte se infekcija i na svaki drugi način ovaj dan provedite izolovani od ljudi.

 

Vaga

VagaPokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da riješite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni, jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali.

 

Škorpija

ŠkorpijaMuči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umjesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Vjerujte u sebe i uspjećete.

 

Strijelac

StrijelacŠirićete oko sebe pozitivnu energiju, a problematične porodične odnose postaviti na zdravije temelje. Mogli biste upoznati nekog veoma privlačnog putem zajedničkog prijatelja. Ignorišite nalet strasti i privlačnosti i pristupite mu prijateljski. Takav pristup donijeće više uspjeha, jer će vam dati vremena da se bolje upoznate.

 

Jarac

JaracNe dopustite da vam loše okolnosti pokvare poslovni ili ljubavni uspjeh. Budite spremni na iznenađenja i neočekivane obrate situacija. Vjerujte unutrašnjem osjećaju. Nećete imati dovoljno vremena za obavljanje planiranih aktivnosti. Zahtjevi ukućana biće povećani, a član rodbine moliće vas za uslugu.

 

Vodolija

VodolijaUživaćete podršku nadređenih i ostvariti korisno poslovno poznanstvo. Mogli bi vam ponuditi bolje plaćeno radno mjesto, nastavak školovanja ili specijalizaciju koju ćete ostvariti iduće godine. Sticaj okolnosti ići će naruku vašim planovima. Moguć je priliv novca ali i ponuda za doček Nove godine u inostranstvu.

 

Ribe

RibePlanetarni položaji pomažu vam osvijestiti vaše duboke, istinske potrebe. Bolje ćete razumjeti svoja raspoloženja i motive koji vas pokreću na djelovanje. Zauzeti će tražiti više slobodnog prostora za izlaske i druženja s prijateljima, a možda se uplesti i u avanturu koja će biti važan test za njihovu vezu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info