Da li je vaša jelka miss praznika?

0

Osvojite Alcatel Pixi 8 WiFi na Instagram konkursu za najljepšu jelku

Ukoliko uživate u prazničnoj atmosferi i volite da ukrašavate svoj životni prostor, a pri tome ste aktivni na Instagramu, kompanija m:tel ima pravo takmičenje za vas.

Dajte sve od sebe da novogodišnju jelku okitite ljepše no ikad, zatim pronađite najbolji ugao za fotografisanje i taj snimak postavite na svoj Instagram nalog. Zatim zapratite profil kompanije m:tel – @mtelbh, a uz fotografiju postavite hashtagove #mtelbh i #DrvcePrijateljstva, i tako učestvujte u takmičenju za najljepšu prazničnu jelku.

mtel-najljepsa-jelka

Konkurs je otvoren 23. decembra 2016. i trajaće do 15. januara 2017. godine, a u konkurenciju ulaze samo fotografije postavljene u tom periodu.

Komisija kompanije m:tel, uz pomoć posebne grupe malih stručnih savjetnika mališana iz banjalučkih vrtića, će potom odabrati najljepšu jelku, a njenoj vlasnici ili vlasniku dodijeliti tablet Alcatel Pixi 8 WiFi.

Da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, da ste ljubitelj fotografisanja i ove društvene mreže, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info