Dnevni horoskop za 22.12.2016.

0

Ovan

OvanPribližavanje praznika ispunjava vas nemirom. Možda će za to biti krive emotivne nesuglasice. Bližnji će smatrati da ste prezahtjevni, a vaše želje i prijedlozi će izazivati njihovo negodovanje. Pokušaji da pronađete zajednički jezik možda neće odmah uroditi plodom, ali kako se bude veče bližilo tako će i svi pritisci popuštati.

 

Bik

BikNećete imati vremena za odmor, jer je izvjestan porast obaveza i svakodnevnih poslova. Finansije će se kretati silaznom putanjom. Računi će stići na naplatu, a vaše potrebe sve su veće i zahtjevnije. Uprkos tome, dan protiče u zabavnom tonu.

 

Blizanci

BlizanciDan nije povoljan za pokretanje novih poslova, jer slijede neočekivani preokreti i iznenađenja. Ne upuštajte se ni u diskusije i rasprave, jer prijete da prerastu u žestoku svađu iz koje vi možete izvući deblji kraj. Mir potražite uz dobar film ili knjigu.

 

Rak

RakBrzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rješenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rješenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

 

Lav

LavPravi je trenutak da svoje planove sprovedete u djela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primjer, preko društvenih mreža.

 

Djevica

DjevicaPromjenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate, jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

 

Vaga

VagaAtmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vijestima. Savjet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj, jer je riječ o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasad, stabilna.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gdje da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

 

Strijelac

StrijelacIako odlično znate šta hoćete i uz to imate i razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja kao i poslovne odluke – skloni ste greškama. Pojačajte imunitet, jer vam prijeti virusna infekcija.

 

Jarac

JaracNetaktični ste i ne možete da uspostavite komunikaciju, kako na poslu tako ni u ljubavi. Ako odložite dogovore i naporne aktivnosti, izbjeći ćete nerviranje. Bez obzira na to koliko ste posvećeni i odgovorni, pravo je vrijeme da se malo i odmorite.

 

Vodolija

VodolijaFinansijska pitanja su u prvom planu, jer su izostali rezultati na koje ste bezrezervno računali. Ovo je uvod u period stagnacije pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a danas su tako neophodni.

 

Ribe

RibeReagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info