Online kupovina osiguranja stana – samo u UNIQA osiguranju!

0

UNIQA osiguranje nastavlja sa inovacijama!

Kako bi nastavilo da drži korak sa online trendovima i klijentima omogućilo što jednostavniju i bržu kupovinu proizvoda osiguranja, u bilo kojem trenutku i bez nužnosti dolaska u poslovnicu, UNIQA osiguranje nedavno je predstavilo novi web shop!

Sada osim kupovine putnog osiguranja, putem UNIQA web shopa u svega nekoliko klikova možete osigurati svoj stan. Svoju polisu osiguranja stana možete kupiti iz udobnosti svoje kancelarije ili doma, uz maksimalnu uštedu vremena!

„Online prodaja osiguranja je rastući trend u svijetu, ali i u našoj zemlji, uporedo sa porastom broja korisnika internet usluga. Mi smo u zadnjih nekoliko godina zabilježili kontinuiran rast prodaje putnog osiguranja putem naše web stranice, te smo odlučili, upravo za ljubitelje online kupovine, omogućiti i web shop imovine kao prva osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini koja nudi online kupovinu osiguranja stana.“ – istakla je Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja te dodala: „Nismo fokusirani samo na prodaju nego i na unaprjeđenje korisničkog servisa kako bi klijentima omogućili da na što brži i lakši način ostvare svoja prava iz osiguranja. O tome svjedoči i rast prijava odštetnih zahtjeva putem naših online modula koje klijenti već godinama rado koriste jer predstavljaju brz i jednostavan način prijave štete.“

Kupovina osiguranja stana putem UNIQA web shopa traje svega nekoliko minuta, a web shop je dostupan sa svih mobilnih uređaja čime je kupovina osiguranja dodatno olakšana. Web shop osiguranja stana možete posjetiti na ovom linku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info