Dnevni horoskop za 20.12.2016.

0

Ovan

OvanPoslovna prepiska ili razgovor s uticajnom osobom uvjeriće vas da uživate ugled u radnoj sredini. Odlučićete se na kratki predah pa ćete popodne provesti u kupovini. Sklonost flertu biće primjetna kod onih rođenih početkom znaka, dok bi ostali mogli uživati u sigurnosti koju im pruža partner ili porodica.

 

Bik

BikNećete se moći pohvaliti radnom motivacijom. Više će vam biti do čavrljanja s kolegama, bezazlenih ogovaranja i zabave. Zbog jednostavnosti i spontanosti, s vama će biti ugodno sarađivati. Slobodne će iznenaditi osjećaj ushićenja u susretu s prijateljskom osobom pa će shvatiti da su svakim danom sve zaljubljeniji.

 

Blizanci

BlizanciIako će vaše misli i planovi biti usmjereni na posao, emocije će vas voditi prema porodici i privatnom životu. Grišće vas savjest da ih zanemarujete, ali imaćete priliku nadoknaditi im propušteno tokom praznika. Na poslu nemojte biti površni, vodite računa o svakom detalju, jer će danas i sitnica biti dovoljna da se napravi šteta.

 

Rak

RakS povećanim poslovnim obavezama spretno ćete izlaziti na kraj. Bićete uspješni u komunikaciji s ljudima, uslužnim djelatnostima i kreativnim poslovima. Ljubavna zbivanja kreću u željenom smjeru, posebno ako je osoba koja vam se sviđa neko koga srećete na radnom mjestu. Mogli biste od nekoga dobiti mali poklon kao znak pažnje.

 

Lav

LavDogađanja u domu oduzeće vam većinu slobodnog vremena. Da biste izbjegli prazničnu strku, prihvatićete se ukrašavanja svog doma u čemu će vam svesrdno pomagati najmlađi. U ljubavi se situacija mijenja nabolje – simpatija napokon primjećuje vaš trud i nastojanja da joj se približite.

 

Djevica

DjevicaIzađite vani – Mjesec u znaku činiće vas posebno šarmantnima i privlačnima. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutrašnji nemir, koji je tek prolazne prirode. Pokazaćete zavidnu sposobnost u procesu vođenja poslovnih pregovora, ali i u rješavanju intimnih problema – partner bi vam se u nečemu mogao povjeriti.

 

Vaga

VagaBićete neujednačene energije – htjećete previše toga odjednom i tako navući sebi na vrat mnoštvo obaveza. Držite se na odstojanju od kolega koje vole ogovarati i naslađivati se tuđim problemima. Nemojte biti nepovjerljivi prema partneru i ljubomorom gušiti vaš odnos. Dajte mu slobode i u kretanju, ali i u načinu razmišljanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaKoncentracija i pamćenje biće vam odlični pa će mnogi imati od vas koristi. Znaćete dati dobar savjet ili podršku. Očvrsnućete i bolje se snalaziti u problemima. Lično zadovoljstvo malo će vam značiti ukoliko vam ne pođe za rukom da usrećite bližnje. Izlazićete im u susret, pomagati i biti na raspolaganju na sve načine.

 

Strijelac

StrijelacTeško ćete se fokusirati na obaveze pa će vam pažnja biti raspršena. Moguće su nepredvidive situacije i zbivanja, naročito na poslu. Svaki propust ćete teško ispraviti pa ništa ne prepuštajte slučajnostima. U ljubavi će vam krenuti – simpatija vas napokon primjećuje!

 

Jarac

JaracPovoljan je dan da svojim ukućanima iznesete sve što vam je na srcu. Imate šansu da povedete konstruktivan razgovor iz koga ćete saznati detalje o kojima niste ni sanjali. Radi se o stvarima koje su bile toliko očigledne, ali vi ih do sada niste shvatali.

 

Vodolija

VodolijaPretjerana mašta vas može uvesti u iskušenje da povjerujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti.

 

Ribe

RibeStiže podrška izdaleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamjerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom slijede novčane kazne.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info