Dnevni horoskop za 17.12.2016.

0

Ovan

OvanMože vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrijebi. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

 

Bik

BikKoncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mjesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, slijedi vam bolan povratak u realnost.

 

Blizanci

BlizanciPrihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasijani. Prije nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj dnevni raspored i sve ćete postići.

 

Rak

RakObuzima vas kupovna groznica, jer se bliže praznici koji su vam veoma važni. Nestabilna finansijska situacija vas rastužuje, shvatate da nemate dovoljno novca kojim biste članovima porodice spremili iznenađenja. Ne podliježite trenutnom neraspoloženju, imate mnogo razloga da budete raspoloženi.

 

Lav

LavMuči vas prošlost i dobar dio dana provodite u preispitivanju šta ste mogli drugačije da riješite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrijepiti, naročito plivanje ili boravak pored vode.

 

Djevica

DjevicaPredstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

 

Vaga

VagaObaveze od vas zahtijevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osjećaja da ste iskorišteni.

 

Škorpija

ŠkorpijaJedna ženska osoba može odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiva razmimoilaženja u mišljenju među članovima vaše porodice. Ovo poboljšanje raspoloženja povratiće vaše poljuljano samopouzdanje koje je prijetilo da pređe u ozbiljnu melanholiju.

 

Strijelac

StrijelacU ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za ozbiljne rasprave, jer vas voljena osoba ne razumije. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob poslije koga slijedi razlaz.

 

Jarac

JaracIako sve djeluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odložite na kratko, jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

 

Vodolija

VodolijaEmotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate prividni mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrijednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

 

Ribe

RibeMožete doći u iskušenje da odustanete od ideja u koje i dalje jako vjerujete. Nerazumijevanje ukućana i nedostatak sredstava nisu dovoljan razlog da tako lako odustanete od svojih snova. Pomoć ćete pronaći ako se osvrnete oko sebe i uočite bar jednog prijatelja spremnog da vas podrži.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info