m:tel praznična darivanja

0

Noseći sa sobom prigodne poklone i praznični duh, m:mrazice su posjetiocima tržnih centara u Bijeljini, Prijedoru, Doboju i Banjaluci i tako uljepšale decembarske dane.

Uz poslastice i fotografisanje u prazničnom okruženju, posjetioci su imali priliku i da saznaju na koji način mogu ostvariti značajne uštede prilikom biranja paketa iz Open IPTV ponude.

U vrijeme darivanja kompanija m:tel odlučila je posebnim prazničnim ponudama razveseliti svoje korisnike, ali i sve oni koji to namjeravaju da postanu. Ukoliko već koristite Open usluge m:tel je pripremio pravu poslasticu, dva dodatna IPTV paketa na godinu dana: HBO i Cinemax sa 5 filmskih kanala i videotekom, potpuno besplatno prvih 6 mjeseci, a preostalih 6 po cijeni iz cijenovnika.

Za one koji se još uvijek nisu odlučili za svoj paket, ali bi voljeli da uživaju u čarima naprednog gledanja televizije, tu je pretplata od 0,99 KM tokom prva tri mjeseca, kao i HBO paket koji dobijate na poklon tokom dvije godine.

Open paketi donose vam veliki izbor kanala, najbolje sadržaje američke i evropske produkcije, kao i korištenje svih pogodnosti televizije. Sada željene sadržaje možete pauzirati, premotavati, snimati i zatim naknadno gledati.

Sve potrebne informacije u vezi Open IPTV paketa možete pronaći na Open stranici ili putem korisničke linije 080 050 005.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info