Večeras: Pun Mjesec u znaku Blizanaca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Decembarski puni Mjesec zapravo je još jedan super Mjesec, a koji je usredotočen na prosvjetljenje: emocija, misli i djela. Sve što je bilo duboko zakopano u vama, u posljednjih par mjeseci izbijalo je lagano na površinu, a ovaj super Mjesec staviće tačku na i u ovom procesu.

Ovo je veoma snažna energija koja će vam pomoći da eliminišete iz svog života sve što vas je sputavalo i kočilo ka napretku, a sve s ciljem kako biste najbolje prigrlili energiju godine koja je pred vama i dobili svježu perspektivu o pravcu kojim treba da krenete.

2016. godina bila je godina teških završetaka i odbacivanja svega što vam nije više služilo, dok će godina koja je pred nama biti godina svježih početaka i novih perspektiva. Decembarski puni Mjesec biće jedna od krajnih granica unutar koje ćete biti u stanju da svjesno i trezveno sagledate sve šta ste naučili i šta ćete od tih saznanja ponijeti sa sobom u novi ciklus.

veceras_pun-mjesec-u-znaku-blizanaca-i-kako-da-to-najbolje-iskoristiteUkoliko postoji energija koju još uvijek obrađujete, ukoliko postoje problemi koje još niste riješili, situacije za koje vam se čini da iz njih nema izlaza, one će vas pratiti i u novom ciklusu 2017. godine osim ako svjesno ne odlučite da ih prevladate sada.

Još uvijek imate dovoljno vremena da se riješite stvari koje ne želite da vas prate u novoj godini. Zapravo, imate vremena do marta iduće godine da se uhvatite ukoštac sa izazovnim stvarima i da ih eliminišete iz vašeg života, a nakog ovog punog Mjeseca energija koja vam pomaže u tome sve više će da blijedi i slabi. Međutim, za vrijeme ovog punog Mjeseca, to možete uraditi mnogo lakše i brže.

Mnogi od vas su vjerovatno osjetili ovu energiju u izvjesnoj mjeri, a koja vam je pomogla da raščistite određene stvari, kako sa samima sobom tako i sa određenim ljudima u vašoj okolini. Međutim, tokom ovog punog Mjeseca, ta energija je mnogo snažnija i čini se kao da ona ubrzava pomenuti proces raščišćavanja. Kako biste je najbolje iskoristili, obratite pažnju na ono što se dešava oko vas u sljedećih par dana.

Decembarski puni Mjesec pun je energije, snažne energije. Budite blagi prema sebi i dajte si dovoljno prostora kako biste u potpunosti uspjeli da eliminišete iz svog života sve ono što vas sputava i što vam više ne služi. Povedite više računa o sebi i stvarima koje vas ispunjavaju. Energija koja će vas okruživati u sljedećih par dana učiniće to izvodivim i lako primjenjivim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info