Iskoristite popust na Open pretplatu i uživajte uz poklon HBO sadržaje

0

Nikad bolja prilika za Open

Ako još uvijek niste postali korisnik m:tel Open paketa, idealno vrijeme je da to učinite.

Novi korisnici uživaće u tri mjeseca pretplate po cijeni od 0,99 KM uz posebnu ponudu mjeseca – dodatni HBO paket, dvije godine na poklon.

A za postojeće korisnike, m:tel Open je pripremio pravu poslasticu, dva dodatna IPTV paketa na godinu dana: HBO i Cinemax sa pet filmskih kanala i videotekom, potpuno besplatno prvih šest mjeseci.

HBO unapređuje iskustvo gledanja televizije i definiše nove načine zabave. Uz tri tematska kanala: HBO, HBO 2 i HBO 3, te HBO videoteku, zabavite se uz široki spektar sadržaja –  originalne HBO dramske i humorističke serije, najnovije blokbastere i filmove svih žanrova, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte bez reklamnih prekida.

Cinemax i Cinemax 2  fanovima i zaljubljenicima u film nude najbolji izbor iz svih žanrova – od hit filmova i poznatih glumaca, do nagrađivanih i hvaljenih ostvarenja iz svih dijelova svijeta. Svaki kanal Cinemaxa nudi vlastitu, karakterističnu liniju programa koji se emituje 24 časa na dan, sedam dana u nedjelji, takođe bez prekida za reklame.

Zima je idealno vrijeme za uživanje ispred televizora, a kada je tu još bogat i kvalitetan sadržaj, zabava je zagarantovana.

Počastite se najboljim poklonom – odaberite Open.

Ponuda popusta na Open pretplatu važi do 10.01.2017. godine za sve nove korisnike Open paketa. HBO ponuda mjeseca važi od 11.12. 2016. do 10.01.2017. godine. Uslovi i detalji Open ponude su dostupni na m:tel prodajnom mjestu, Open stranici i korisničkom servisu 0800 50 005.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info