Savršen poklon za savršen par: Dupli Frend startni paket

0

Razmišljaš o idealnom poklonu koji će obradovati i tebe i osobu sa kojom najviše komuniciraš?

Frend će ti pomoći u odabiru savršenog poklona.

Kupi dupli Frend startni paket za samo 2 KM i dobićeš dva broja sa 24 sata neograničenog brzog mobilnog interneta unutar m:tel mreže, 1KM početnog iznosa na oba računa, koji važi 30 dana od dana aktivacije i može da se koristi za pozive i SMS-ove prema svim mrežama u BiH. Pored toga, sa osobom kojoj pokloniš drugu karticu,  možeš razgovarati po znatno povoljnijoj tarifi za samo 0,09 KM/min.

Kada potrošiš dobijeni bonus, putem servisa Moj meni (*100#) uvijek možeš odabrati i jednu od Frend tarifnih opcija za mobilni internet koje ti pružaju mogućnost brzog surfovanja po povoljnijim cijenama i periodu korišćenja kojeg sam odabereš.

Startne pakete možeš pronaći na svim m:tel prodajnim mjestima i kod ovlaštenih m:tel prodavaca širom BiH.

Podsjećamo te da kao Frend korisnik putem servisa Moj meni*100# ili na bilo kojem m:tel prodajnom mjestu, možeš odabrati i jedan od Frend planova koji ti pružaju mogućnost da odabereš sopstveni paket saobraćaja koji najviše odgovara tvojim potrebama. Koristeći Frend planove automatski učestvuješ u nagradnoj igri koja traje do kraja februara 2017. godine i u kojoj možeš osvojiti stan u svom gradu, te druge vrijedne nagrade.

Sa duplim brojem, koje ćeš dobiti u startnom paketu, imaš i duple šanse za nagrade, zato već danas postani Frend!

Ponuda vrijedi do 31.01.2017.godine.

Za više informacija pozovi 066 10 10 10 ili posjeti m:tel Frend stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info