Open m:tel pokloni u Bijeljini, Prijedoru, Doboju i Banjaluci

0

U pretpraznično vrijeme darivanja u tržnim centrima Bijeljini, Prijedoru, Doboju i Banjaluci, potražite m:mrazice koje sa sobom nose prigodne Open poklone koje će vam prenijeti dašak praznične atmosfere koju sa sobom nosi decembar.

Praznična mini turneja počinje u subotu, 10. decembra, u tržnom centru Emporium u Bijeljini, gdje možete pronaći m:mrazice od 16 do 20 časova. U ponedjeljak, 12. decembra, m:mrazice potražite u TC Bingo na Svalama u Prijedoru, gdje će se sa posjetiocima družiti od 17 do 21 čas. Doboj dolazi na red u utorak, 13. decembra, kada, a m:mrazice  vas očekuju u TC Bingo od 17 do 21 časova. Turneja se završava u Banjaluci, u Family centru Konzum, gdje možete doći po svoj poklon u srijedu i četvrtak, 14. i 15. decembra, u periodu od 17 do 21 čas.

Posjetioci tržnih centara će imati priliku da se fotografišu sa m:mrazicama u prazničnom okruženju, te da na poklon dobiju poslastice i fotografiju, a one će vas informisati kako možete doći do prazničnih Open ušteda i na licu mjesta prezentovati novitet u Open ponudi: Open To Go, televiziju za ponijeti te vam pokloniti vaučere uz koje ostvarujete odličnu uštedu.

Kompanija m:tel je za buduće, a i postojeće Open korisnike pripremila posebnu prazničnu ponudu sa kojom mogu ostvariti značajne uštede i uživati u najboljim filmskim sadržajima Američke, a i Evropske produkcije. Aktuelni korisnici mogu iskoristiti posebnu prazničnu ponudu koja po posebnoj promotivnoj cijeni objedinjuje HBO i Cinemax paket gdje je prvih 6 mjeseci korišćenja besplatno, dok oni koji se tek sada odlučuju za Open uslugu mogu uživati sa cijenom pretplate od 0,99KM prva tri mjeseca i HBO paketom dvije godine na poklon!

Zahvaljujući Open IPTV paketima možete da iskoristite sve pogodnosti televizije, pa uz bogatu ponudu kanala i TV sadržaja isprobajte opcije pauziranja, premotavanja, snimanja i gledanja sadržaja koji ste propustili. Više se ne morate vi prilagođavati rasporedu TV programa, već željeni sadržaj možete pogledati u vrijeme koje vama dogovara.

Više detalja možete pronaći na Open stranici ili putem korisničke linije 080 050 005.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info