Zakoračite u 2017. godinu uz brojne m:biz pogodnosti

0

Srećna i uspješna komunikacija uz m:biz

Ukoliko želite da i u 2017. godini nižete poslovne uspjehe uz jednostvnu i profesionalnu komunikaciju sa svojim klijentima, poslovnim saradnicima i zaposlenima, odlučite se za m:tel poslovne tarife m:biz koje vam donose još više pogodnosti.

Sa m:biz paketima poslujte sa neograničenim razgovorima prema fiksnim mrežama u BiH, neograničenim SMS-ovima i neograničenim mobilnom internetom, uz dodatne bonus minute za pozive prema Srbiji. Na osnovu svojih i potreba vašeg poslovnog tima, možete da odaberete jedan od m:biz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate i kombinacijom bonusa za razgovore, SMS-ove i mobilni internet.

Svi novi korisnici m:biz tarifnih modela uživaće u pozivima iz m:tel mobilne mreže  uz tarifni interval 1+1 sekunda. Pored toga, svi oni koji se odluče za Start 50+, m:biz Start, m:biz Standard, m:biz Profi, te m:biz Premium, uživaće u duplim bonusima za mobilni internet.

Jeftiniji pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH dodatno će obogatiti vašu poslovnu komunikaciju, a besplatni dolazni pozivi u romingu (u mts mreži u Srbiji i m:tel mreži u Crnoj Gori), učiniće svako vaše putovanje još uspješnijim i jednostavnijim.

Uz novu ponudu, možete da odaberete i Poseban m:broj i to po cijeni od 1,17 KM (sa PDV-om).

Kupovina jednog Posebnog m:broja čiji format predstavlja kombinaciju dvije različite cifre moguća je na nivou m:biz grupe, a kupovina jednog Posebnog m:broja čiji format predstavlja kombinaciju tri različite cifre, na svakih deset članova m:biz grupe.

A ukoliko vam je potreban i novi telefon, svakako zavirite u m:tel Webshop i odaberite model po svojoj mjeri. Iz bogate ponude izdvajamo: Sony Xperia XAMicrosoft Lumia 650 i HTC One A9, po znatno sniženim cijenama.

Za više detalja o aktuelnoj ponudi posjetite m:tel stranicu ili kontaktirajte svog m:tel predstavnika.

Navedena ponuda vrijedi  do kraja februara 2017.godine, za sve nove korisnike m:biz tarifnih modela koji zaključe ugovor sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info