Kik-boks revija u Banjaluci: Borbe za humanost

0

U Banjaluci će se ovog decembra okupiti kik-bokseri iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemačke, Švedske, te Bosne i Hercegovine, kako bi na reviji humanitarnog karaktera, koja će biti održana 8. decembra 2016. godine u sportskoj dvorani „Obilićevo“, pokazali svoj sportski i humani duh.

Nije prvi put da Kik boks klub „Sveti Georgije“ iz Banjaluke organizuje ovakve humanitarne mečeve, ovoga puta kako bi pomogao Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“, a u ovoj humanoj misiji im se pridružio i KBK Draženko Ninić iz Banjaluke.

Svim ljubiteljima ovog sporta, te sportskog nadmetanja, preporučujemo da ne propuste ovu manifestacija pod nazivom „Spartan Night Fight“, na kojoj će biti održano ukupno 13 borbi, od čega devet kik-boks borbi u K-1 disciplini, po pravilima i pod pokroviteljstvom WAKO federacije. Takođe, organizatori su za ovaj sportski dan pripremili i druge sadržaje u okviru borilačkih sportova, kao npr. MMA i profesionalne mečeve u boksu…

Razlog više da ovaj četvrtak, od 19.30 časova, rezervišete za sport jeste i činjenica da svaka kupljena ulaznica, po cijeni od 5 KM, znači novu i bolju šansu za žene koje se bore u drugom, mnogo nehumanijem ringu, nažalost protiv bolesti i bez fer pravila.

Ovaj spoj sportskog i humanitarnog događaja prepoznala je i kompanija m:tel, koja tradicionalno podržava sport, ali je i već dokazani prijatelj aktivnosti koje imaju humani karakter, kao dio svoje misije u okviru društveno odgovornog poslovanja.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info